Published On: Sri, lip 22nd, 2022

KAD SMO KOD ENTITETA: Od dva i pol BH entiteta samo hrvatskobošnjačka federacija ne slavi svoj dan. I to nije slučajno…

Proslava dana hrvatskobošnjačke FBIH iziskivala bi posebne TV emisije, prisjećanje na zajedničku borbu rame uz rame Hrvata i Bošnjaka, milijuni Bošnjaka morali bi slušati nešto pozitivno o Hrvatima. A to je naravno u entitetu džihada, nedopustivo. Zašto bi mali Bošnjak osim Izeta Nanića poznavao imena i nekih hrvatskih heroja palih u oslobađanju danas bošnjačkih teritorija u FBIH?

Tako entitet RS ima svoj dan. Entitet distrikt Brčko svoj. A Federacija BIH iz nekog razloga nema svoj dan. Kao ni svoj grb.

The flag of the Federation is a compromise design composed of Bosniak and Croat symbols. The green and the red stripe represent the two peoples, as well as the two small shields in the coat of arms. The blue field of the arms contains ten six-pointed stars for the Federation composed of ten cantons. The white field of the flag is of triple width of each of the red and green, making it square. Since 14 June 2007 the coat of arms and the flag are abolished and not in official use. Since then the Federation uses no official symbols, while the concourse for new symbols is “being held”.

Što mislite tko je to spriječio ? SDA naravno

Što bi mladi Bošnjak na grbu FBIH gledao šahovnicu i pitao se uopće koji je to doprinos Hrvata pa da je Alija 1994 pristao da na grbu FBIH bude i UZP grb? Zar o Hrvatima ima išta pozitivno?

Što bi punoljetni  Bošnjak svake godine imao neradni dan na dan potpisa Washingtonskog mira a na dan potpisivanja Splitskog sporazuma također neki neradni dan?

 

Recimo dan potpisivanja Splitskog sporazuma mogao bi se zvati Dan hrvatskobošnjačke Pomirbe, Dan Savezništva, Dan Suživota, Dan ratnih uspomena na Dalmatinsku Obalu.

Dok se dan potpisivanja Washingtonskog sporazua treba slaviti kao Dan hrvatskobošnjačke Federacije i treba biti obilježen uz mimohod ratnih veterana HVO-a i ABIH. Bez HOS-a naravno. Radi se o paravojnoj fašističkoj organizaciji za Hrvate, kao što je za Bošnjake paravojna bila vojska Fikreta Abdića. Za koju, vidi vraga, nema ni optužbi niti UZP presuda. Jer pomirenja su na nekim teritorijima FBIH cilj, dok su na drugima cilj nastavci ratovanja.

Možda i dan kad je HV ušao u Bihać treba obilježiti kao dan Europske unije u BIH. A dan kada Dudaković ulazi u Kladušu i daje naredbu da se ubija sve na što se naiđe a da nije u civilu, nešto kao “Dan hairli antifašizma? Dan svebošnjačkog jedinstva?”

U svakom slučaju dan kada je HV skupa s HVO-om presjekao koridor u Modriči treba slaviti kao Dan hrvatske geostrateške gluposti.

Ironiju na stranu. Nemojte   misliti da je FBIH slučajno bez grba i bez svog dana.

Jer svako pozitivno sjećanje na Hrvate u džihad republici OHR-a je zabranjeno. OHR to traži. SDA ro podržava.

I to čine sustavno od 2001 godine otkada im je Petritsch dao silu i moć. I vratio san da je Daytonski sporazum samo Hudejbijski. Koji će se morati slomiti. Baš kako su u jednu noć slomili Washingtonski. Jer ovo što je Alija potpisao  su za njegovog sina okovi. A ne država i njen ustav koji mora poštovati.

Što će reći da je Alija Izetbegović Bakiru bio ne samo  tata nego i kovač njegovih okova. Njegov osobni tamničar.

Okovao sina svog. I tek tada ga pustio iz magacina.

Toliko ga smatra opasnim. I toliko je volio taj zanat.

U svakom slučaju HNS stranke bi trebale otvoriti pitajne Grba FBIH i tražiti da se na njega postavi i simbol Srba i simbol židovskog naroda, kao naroda koji je najviše platio cijenu drugog svjetskog rata u BIH.  Isto tako trebaju predložiti da se praznikom u FBIH proglasi dan uspostave Federacije.

Čisto neka svijet vidi tko je u FBIH tko. Pod uvjetom da ima još nekih koji ne kuže. Osim Christiana. Taj je odlučio da će se do kraja mandata praviti da je Inzko.

guest
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
13 dana prije

Svatko sebi i nek svatko slavi šta god hoće .
RAZLAZ i mirna bosna .

Anonimac007
Anonimac007
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Kao gramafonska ploca ste,jedna te ista spika 30 i kusur godina.Moze te samo da groKchete po portalima i to je sve.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac007
13 dana prije

Odjebanus od nas što dalje to bolje .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
13 dana prije

Dosta vas je više ,i mi bošnjaci želimo svoj entitet.
Kad mogu srbi i hrvati tražiti svoj,možemo onda i mi svoj bošnjački entitet .

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Samo onoliko koliko ste unijeli a to je negdje oko 15% i vaša lešina alija,baliya nije ništa potpiso što je htjeo već što je popušio debelu SH kitu! Mi ćemo vam krojiti sudbinu,ovako ili onako a sejdo će vam ploditi žemsku đecu na prostoru đihada!

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Oskar za krmku svinjića bosanskog srbina

RTV Herceg-Donbas
RTV Herceg-Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Muje već uzimaju Čapljinu, Stolac i Neum, a vi slavite u Minhenu šta ‘oćete.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
12 dana prije

Ko tako sposobni za nešto uzeti ,nema šta.
Pokazali ste svu svoju sposobnost kmečeći MZ.
Ništa vi ne znate sami ,nesposobni za nepovjerovati.
Ostaće te i bez toga što već imate ,pametnije ti je da se poklopiš i ne pišeš gluposti .

Đikan
Đikan
13 dana prije

Moja Bosno iz dva dijela ponovo ćeš biti cijela…što NASTANE NA GENOCIDU U GENOCIDU Mora NESTATI

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
13 dana prije

Muslimani- pot,uri,ce uskoro ćete pojačati kmečanje na maximum moleći hrane i grijanja, doduše otiči će oko 150 000 po,tu,rica prije zime a među ostatkom muslimanske stoke će se ponoviti kanibalizam iz 90 tih

Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
12 dana prije

Uzalud vam je štancati i uvjeravati islamističke fašiste o činjenicama kada običan narod neće ni u kakav savez s đihadistima iz 23%! Ovoj kvazi državici😆čuj država😄….se nesmije dozvolit da zaživi već lagano je skroz dokrajčit tako da nikada više taj đihadistički neuspjeli projekat ne zaživi,znači samo jako!

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
Šta ti kažeš na ovo?  Josip Broz TiTo🇭🇷
12 dana prije

Treba tebi metak u celo . Imas selam, a 9mm insaallah dobijas

EUHB🇭🇷
EUHB🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
12 dana prije

Eto tebi netriba,nego što nego ćemo vas lovit muđahedini,uh ima spiska za vratiti teroristima uh kada krene lov na ISILovce!

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
12 dana prije

Samo dan državnosti