Published On: Uto, tra 4th, 2017

Kad se ugase kamere, bh. političari su zagrljeni i nasmijani

Kada se kamere ugase i kada se lideri sklone od očiju javnosti ljubav procvjeta, objavio je mostarski portal Bljesak. Dodaju da tada nisu važni ni Hrvati, ni Bošnjaci, ni Srbi, ni ostali, ni revizija presude, ni majorizacija naroda. . .

Nakon dnevnih prepucavanja i optužbi koje su poslali na račun jedan drugog, šest lidera okupilo se za istim stolom sinoć u Mostaru.

Vidno raspoloženi i nasmijani, Dragan Čović, Mladen Ivanić, Bakir Izetbegović, Aleksandar Vučić, Andrej Plenković i Filip Vujanović u jednom mostarskom restoranu započeli su druženje u totalno drugačijem ozračju u odnosu na ono kakvo su pokazali pred kamerama tokom dana, piše Bljesak.info.

 

lideri-regije-zajednicka-vecera-1

 

Ljuti neprijatelji i redoviti rivali pošteno su se izgrlili i izljubili, nasmješeni od uha do uha, a sve to zabilježio je fotoreporter portala Bljesak.info.

Inače, Dodik je danas u Mostaru poručio kako je Izetbegović ”nije nikakva faca” te je za njega ”simpatičan lik”, dok je Izetbegović podvukao kako je ”Hrvatska izvršila agresiju na BiH” i dodao da ”Milorad Dodik priželjkuje i planira podjelu BiH i kako je RS ekonomski pala na koljena”.

dodik-covic-ivanic-nasmijani

 

Za stolom su tako večeras zasigurno neke druge teme u odnosu na poruke koje su poslane danas, a što se tiče naroda… Eh, sve će to, očito, narod opet pozlatiti, već na sljedećim izborima, zaključuje  Bljesak.info,

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare