PREDSJEDNICA RH Imamo problem s huliganima. Tome treba stati na kraj

kolinda_grabar_kit_819915S1Nakon što je ministar unutarnjih poslova RH Ranko Ostojić pokazao kako nije ministar, nego politikant koji je željan pažnje i dizanja tenzija usporedbom zvijezde i kukastog križa povodom sinoćnje utakmice na Poljudu, predsjednica RH Grabar Kitarović odlučila se za priopćenje medijima u kojemu poziva na kraj huliganizmu i istrazi. Podsjetimo, Ostojić je na svom Facebook profilu ispalio komentare koje ne priliče jednom ministru.

Uostalom, uvrijedio je i lijepe žene missice. Praktički je rekao da su sve missice glupe. Em je otvoreno pokazao da se bori protiv HNS-a, em ne voli lijepe missice, ne znajući da i među tom populacijom ima obrazovanih, poštenih i pametnih žena. Možda iz feminističkih krugova neko reagira na to, jer takav šovinizam vrijeđa zdrav razum.

poskok.info

Hrvatski nogomet potresa novi skandal nakon sinoćnje utakmice na Poljudu, a umjesto da se piše o rezultatu i kvaliteti nogometa, svjetski mediji bruje o kukastom križu što ga je netko preko noći iscrtao na poljudskom travnjaku.

Događaj je komentirala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović priopćenjem za medije koje prenosimo u cijelosti.

– Najoštrije osuđujem pojavu svastike na travnjaku na sinoćnjoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije u Splitu. Hrvatska ima najbolje i najvjernije navijače, ali i vrlo ozbiljan problem s huliganima kojima je cilj ocrniti ne samo hrvatski nogomet, nego i hrvatsku državu. Ovime je nanesena nemjerljiva šteta ugledu naših građana i naše domovine u svijetu, te tome i takvima treba konačno stati na kraj. Tražim ‎žurnu istragu, odlučnu reakciju svih nadležnih institucija u cilju pronalaženja i procesuiranja počinitelja, stoji u priopćenju.

politikaplus

more recommended stories