Published On: Ned, kol 20th, 2017

‘Julian je bio voljeni i obožavani član naše obitelji’, shrvana obitelj demantirala natpise da je dječak pronađen živ

Sedmogodišnji dječak koji je nestao nakon terorističkog napada u Barceloni Julian Cadman je poginuo, otkrila je dječakova obitelj javlja The Independent. Tužnu vijest potvrdio je i španjolski Ured za nestale osobe, dječak je među 13 osoba koje su ubijene na La Rambli, kada se kombi zaletio u prolaznike.

Španjolski mediji nedavno su objavili vijest kako je dječak pronađen u bolnici, no to nije točno javljaju u nedjelju britanski mediji. u subotu je katalonska policija objavila kako su “sve žrtve i ozlijeđeni locirani”, na taj su način smanjili nagađanja dok nije završena službena identifikacija.

Istina je ono što se također do sada objavljivalo, da se Theresa May, britanska premijerka, u petak raspitivala o dječaku koji ima dvojno australsko i britansko državljanstvo, te da je britansko Ministarstvo vanjskih poslova surađivalo i pomagalo pri pronalasku dječaka.

“Julian je bio voljeni i obožavani član naše obitelji. Dok je uživao u prizorima Barcelone sa svojom majkom, oduzet nam je. Bio je jako energičan, smiješan i hrabar, uvijek nam je donosio osmijeh na lice. Blagoslovljeni smo što je bio dio našeg života i u srcu ćemo uvijek nositi uspomenu na njega. Želimo zahvaliti svima koji su nam pomogli u potrazi za Julianom. Vaša dobrota je nevjerojatno u ovim teškim trenucima. Također, znamo da nismo jedina obitelj koja je pogođena ovim događajem, naše misli i molitve su sa svim ljudima koji su stradali.” Poručila je dječakova obitelj rekavši da više neće davati komentare kako bi mogli žalovati daleko od očiju javnosti.

Dječakov djed Tony Cadman započeo je potragu na društvenim mrežama. Nakon napada dječakova mama završila je u bolnici, a Julian je nestao.