Published On: Čet, kol 25th, 2016

JUKIĆ: ‘Nismo mi to snimili, nismo toliko napredni!’

Dok predsjednik SDP-a Zoran Milanović tvrdi da su autori snimke sastanka s braniteljima koja je jučer plasirana u medije, sami predstavnici braniteljskih udruga, Dražimir Jukić koji je zajedno s Josipom Klemmom bio na sastanku tvrdi: Nismo mi to snimali. To je snimala druga strana

‘Mi smo to skužili, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih’, rekao je Milanovi sinoć, dodajući da će se i dalje sastajati sa predstavnicima braniteljskih udruga.
Jedan od sudionika sastanka Dražimir Jukić, predsjednik Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih brigada, za tportal to negira.
‘Nismo mi snimali nismo mi toliko napredni’, kaže Jukić. Na opasku da danas svaki mobitel može snimati, kaže: Mislim da to nije na mobitel, predobro se čuje’. Jukić tvrdi da je to snimio netko iz SDP-a. ‘To su unutarstranački sukobi’, tvrdi Jukić aludirajući da je netko iz samog SDP-a smjestio Milanoviću.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>