Published On: Čet, lis. 5th, 2017

Josipa Lisac uspješno završila američko kanadsku turneju…slijedi Mostar

Josipa Lisac i njezin prateći bend završili su nastupom u Torontu u subotu 30. rujna kratku i uspješnu američko – kanadsku turneju.

Već sama najava koncerata izazvala je ogroman interes među Josipinom publikom, prvenstveno u Chicagu, New Yorku i Torontu, gradovima koje je turneja uključivala. Čikaški Thalia Hall ugostio je tako Joispu 26. rujna, njujorški El Museo Del Barrio dva dana kasnije, a turneja je završila rasprodanim subotnjim nastupom u St. Lawrence Center For Arts u Torontu. Na sva tri koncerta Josipa Lisac predstavila je svojevrstan presjek svoje prebogate karijere i oduševila nekoliko generacija fanova, od onih koje je već dugo prate do mlađih koji su je imali prilike prvi put slušati.

Josipin nastavak koncertnih aktivnosti planiran je 20. listopada kad nastupa u Mostaru. Kraj godine već je tradicionalno rezerviran za koncert posvećen Karlu Metikošu koji će uskoro biti objavljen.
Ulaznice u prodaji na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko http://kupikartu.ba/karte/event/2873/josipa-lisac
Cijena ulaznica je 30 KM, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, biti po većim cijenama.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer