Published On: Pet, lis 20th, 2017
#3rd |

Josipa Lisac poklonila Mostaru sjajan koncert za pamćenje

U sklopu obilježavanja pedeset godina glazbene karijere velika regionalna zvijezda, neponovljiva Josipa Lisac, oduševila je do kraja ispunjenu veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače na Rondou.

“Puno je bilo susreta u Mostaru, predivan grad kroz sve te godine, a zapravo je uvijek bio nekako drugačiji. Nisam komercijalna pjevačica i na moje koncerte dolaze ljudi koji isto razmišljaju kao i ja. Lijepo je primijetiti kako se generacije mijenjaju i da se taj dijapazon sve više širi, jer na moje koncerte dolaze sve mlađe i mlađe generacije, s kojima međusobno razmjenjujem emocije i energiju. Ja imam veliku odgovornost, što sam starija, sve i više. Imam zadan nivo i uvijek želim ostati na njemu”, izjavila je Josipa medijima uoči koncerta, prenosi pogled.ba

Velika glazbena diva u svom nastupu napravila je pravi rezime svoje karijere, ali je krenula s legendarnom Šantićevom “Što te nema”, kao pravi uvod u jedan mostarski koncert. Redale su se pjesme i svih perioda, a mostarska publika uživala je u svakoj od njih.

U velikom intervju za Klix kojim je najavila ovaj mostarski koncert Josipa je kazala kako je za Bosnu i Hercegovinu,  posebno Sarajevo i Mostar vežu najljepše uspomene.

“Bosna i Hercegovina gaji glazbu, u glazbi živi i glazba je to što progovara iz te zemlje”, kazala  je tom prilikom.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x