Published On: Ned, ožu 28th, 2021

Još jedna Milanovićeva objava, šesta po redu danas: ‘Jutel je upravo, u najavi svog Davnika…‘

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oko 22 sata se, po šesti puta danas, oglasio na svom Facebooku. U prethodnim objavama prozvao je Milorada Pupovca (dva puta), Željka PuhovskogVladimira Šeksa i Dejana Jovića, ali i čestitao nogometnoj u-21 reprezentaciji na pobjedi na Europskom prvenstvu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Jutel je upravo, u 21:04., u najavi nekog od svojih Davnika, već osam sati nakon moje objave vjerno prenio da ‘je Predsjednik Republike Pupovca optužio za – CENZURU’!!!???

Za krivotvorinu, falsifikat, a ne cenzuru, neizlječivi prilježnici i prilježnice vlasti. Za cenzuru sam ga prozvao jučer. Prozvao, zato jer nije objavio sve poruke. Tu mi javnost može, ali i ne mora vjerovati da je poruka bilo još. Danas sam pisao o perfidnoj krivotvorini jedne od poruka koje je objavio, što mi jučer nije zapelo za oko. Tek danas. Na ‘cenzuru’ sam samo podsjetio. Jutelovci, što je za vas vijest, nepoštenje od jučer ili lopovluk od danas?

Nisam ga, nadalje, ‘optužio’, nego prosto i jasno ukazao, tj. DOKAZAO. Grafički.

U strahu od istine, lažljivi gen ima uvijek prednost pri prirodnoj selekciji. Kao uspravan hod u savani. Kao i kraći donji ekstremiteti u hladnijim, borealnim klimatskim zonama. Jesu li ono u laži kratke noge ili je u kracim nogama laž…?”, napisao je predsjednik Republike.

 

Detalje o ostalim današnjim Milanovićevim objavama možete pročitati OVDJE.