Srijeda, 29 svibnja, 2024

BRUKAJU NAM ZEMLJU: Sarajlije fizički napali TBF-ovce “jer su im pipkali trebe”

Must Read
TBF_2-2Kako Beer fest ne bi propao, i kako bi TBF zaradio honorar, događaj od sinoć, kada je skupina Sarajlija nakon koncerta napala frotmena grupe TBF, sarajevski mediji cijelu stvar nastoje demantirati. Sam događaj demantirao je i Mladen Badovinac koji tvrdi da nema pojma o čemu se to piše. Unatoč činjenici da su stotine prisutnih sinoć svjedočili tom događaju i da su mnogi od njih sinoć bili posramljeni što su iz Sarajeva, nakon tuče čak i zamoljeni da napuste Metalac, Badovinec, kao i organizator cijelog koncerta tvrde da se ništa nije dogodilo. Koncert naime traje još dva dana, pa nije fora da mu se daje negativan publicitet.
Kako bi potvrdili informaciju koju smo saznali sinoć provjerili smo navode kod još jednog očevidca koji nam je dao detaljnije informacije. Stoga na Poskoku i jest bilo nekoliko verzija tekstova, što nam klix.ba uzima za zlo. Tekstovi su se mijenjali kako su stizale informacije.
Ono što je za sada poznato jest sljedeće:
Nakon što je završio nastup TBF-a članovi grupe bili su na raznim stranama dvorane. Badovinec je stajao desno od bine uz jednu ogradu u muško ženskom društvu u neposrednoj blizini jedne djevojke s kojom je ugodno razgovara. To je zasmetalo 40-godišnjaku koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Radi se o Saraljili čiji su inicijali poznati redakciji. Dotična djevojka je u nekakvom srodstvu sa već spomenutim. On je potom uletio u društvo Mladena B. i ostalih i započeo šoru a povod je bio taj što nije mogao Mladena B. gledati u društvu dotične.  Nakon njega u šoranje ulijeću još četvorica Saralija i traje fajt manjeg inteziteta. Nije bilo slomljenih nosova niti je bilo vuče po podu al je fajt bio takav da je morala reagirati zaštitarska služba kao i policija. Koja opet o cijelom događaju za privatne interese organizatora koji prodaje pivu, nije sastavila nikakvo priopćenje.
Zato smo napisali da cijela stvar smrdi. U Sarajstanu je posve normalno napasti frontmena neke grupe a da zbog tog ne završite na policiji. Sarkazam oko islamizacije koji Poskok redovno protura portal klix.ba iskoristio je kako bi skrenuo pozornost s cijelog događaja. Inače se radi o portalu koji o ubrzanoj islamizaciji Sarajeva i postratnom etničkom čišćenju Hrvata i Srba iz tog grada nikada nije napisao niti slova.
No Sarajevo danas svakako jeste grad u kojem će mlade Sarajke sve više morati paziti s kim i kako te na koji način razgovaraju u javnom prostoru.
Ubrzana Islamizacija Sarajeva nešto je o čemu javno, s ogorčenjem pišu i mnoge Sarajlije, doduše ne na cenzuriranom Klixu pa nam nije jasno što je to zabranjeno Poskoku?
poskok.info
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -