Published On: Ned, lis 28th, 2018

Johnny Depp izbačen iz filma koji ga je obilježio za cijeli život

Holivudski glumac Johnny Depp izbačen je iz postave filmske franšize Pirata iz Kariba i nećemo ga gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku koji Disney Studio planira snimiti, otkriva DailyMailTV.

Johnny je u Piratima s Kariba igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka, snimljenih u prošlih 15 godina, ali izgleda kako je u “Dead Men Tell No Tales” plovidba na njegovu brodu “Black Pearl” bila posljednja.

Taj je nastavak ujedno bio i onaj s najmanjom zaradom na kinoblagajnama. Scenarist Stuart Beattie prvi je u javnost izašao s informacijom da Disney Studio više neće angažirati slavnog glumca.

5-godišnji Johnny Depp posljednjih nekoliko godina proživljava privatne drame i našao se usred nekoliko različitih skandala, uključujući novčane probleme, turbulentan prekid s Amber Heard, koja ga je optužila za zlostavljanje, te problem s ovisnošću o alkoholu. Tijekom ljeta zabrinuo je obožavatelje svojom pojavom i lošim izgledom.

Prije nego što je postao Jack Sparrow, Johnny je slovio kao pomalo šašav, neovisan glumac

Mislim da je odradio sjajan posao. Očito, poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu, izjavio je Beattie za DailyMailTV na jednom događanju u Hollywoodu, piše Dnevnik.hr.

Djeca diljem svijeta vole njegov lik, pa je suradnja bila odlična za njega, odlična za nas, tako da sam zbog toga jako, jako sretan, zaključio je producent i dodao kako smatra da će ga upravo ta uloga obilježiti za cijeli život.

Nije se očekivalo da će Johnny kojeg pamtimo iz kultnog filma “Edward Sciccorhands”, u kojem je također igrao glavnu ulogu, steći toliku slavu i popularnost ulogom gusarskog kapetana.

Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe. To je jedina ulogu u kojoj se našao pet puta, to je lik u kojeg se transformirao i posjećivao bolesnu djecu u bolnicama , svi će ga pamtiti po tome, zaključio je Beattie.

Prije nego što je postao Jack Sparrow, Johnny je slovio kao pomalo šašav, neovisan glumac koji se pojavio u cool ulozi u filmu Tima Burtona, ali nije ga se smatralo filmskom zvijezdom, a ljude koji su ga angažirali smatralo se ludima.

Zato što nije imao titulu velike filmske zvijezde. A mi smo stvarali veliki film, u čije smo središte postavili tog šašavog glumca i stvarno su svi mislili da smo ludi. Činjenica što smo nakon svega postigli i da smo uspjeli zapravo je čudo, objasnio je Beattie.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare