Published On: Uto, pro 24th, 2019

JEZIVA SCENA Pas napao dijete, prolaznik spriječio tragediju

Na društvenoj mreži Reddit objavljen je jezivi snimak napada psa na dijete, ali je slučajni prolaznik priskočio u pomoć i hrabro se borio.

Na društvenoj mreži Reddit pojavila se prije nekoliko sati snimka na kojoj se vidi napad pitbulla na dijete koje se nije samo moglo oteti njegovim čeljustima.

Borio se s njim golim rukama sve dok nije shvatio da ne može smiriti pobjesnjelog psa. Bijesni pas srušio je dječaka, koji se uzaludno pokušavao izvući iz njegovog stiska, sve dok se hrabri prolaznik nije odlučio umiješati.

Mladić je uspio odvojiti pitbulla od djeteta, uzeo ga je u naručje i nije ga ispuštao čak ni kad ga je pas grizao za noge.

Vidjevši automobil u blizini, stavio je dijete na krov kako bi ga spasio daljnjeg kontakta sa psom i nastavio se boriti s njim golim rukama, pokušavajući ga smiriti.

Kako mu to nije krenulo za rukom, i sam se popeo na krov automobila, a pas je, kako se vidi na snimci koju je zabilježila sigurnosna kamera, nastavio kružiti oko njih.

Nakon što su pogledali ovaj video, mnogi korisnici Reddita kritizirali su ponašanje žene koja je cijelu scenu promatrala, ali je samo nonšalantno odšetala usred okršaja.

Dude saves child from pitbull attack from r/PublicFreakout

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare