Published On: Čet, pro 27th, 2012

NAŠ BOG JE VESEO BOG: Vidjelica Marija tvrdi da joj je Isus jednom namignuo


Prvi put nakon više od 31 godine od pojave međugorskog fenomena, o kojemu službena crkva još nije dala svoj konačan stav, na Božić 2012. Gospa je, prema tvrdnjama vidjelice Marije Pavlović-Lunetti, “došla s Isusom u naručju, nije ništa govorila i nije davala nikakvu poruku”. Uzbuđena vidjelica Marija susret s Gospom na Božić opisala ovako:
– Gospa je došla s malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: “Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi”. Poslije su nas znakom križa Gospa i mali Isus zajedno nas blagoslovili.


Prvi put u povijesti međugorskih ukazanja, koja su počela prije više od 31 godine, dogodilo se da je umjesto Gospe “govorio” mali Isus.
– To nas je sve jako iznenadilo. Dosad se to nikad nije dogodilo. To je bilo izvanredno – rekla je vidjelica Marija u razgovoru za Večernji list te je dodala kako je riječ o jednom novom trenutku za Međugorje i međugorske poruke.
– Zabrinjavajuće nije. Isus je rekao: “Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi”. Bog nam daje mir, daje nam šansu, mogućnost da se otvorimo. To je novi poziv, Bog na novi način djeluje – objašnjava vidjelica. Tvrdi da su jednom vidjeli malog Isusa koji im je tijekom ukazanja namignuo.
Z.Jurilj l Večernji list