Published On: Čet, svi 19th, 2022

Jesu li u HDZBIH svjesni da će potpuno zbuniti i sluditi narod?

S jedne strane izbori su nelegalni i neustavni, do jučer se govorilo o bojkotu, pa ima para za izbore pa nema, pa se objavljuju vijesti o sastancima uoči izbora, dok u Hrvatskoj traje pravi rat između Milanovića i Plenkovića kojim putem ići, putem izdaje i služenja AustroGermanskom ekspanzionizmu ili putam državništva i pokazivanja srednjeg prsta.

Dragi HDZBIH.ovci ne znamo koliko poznajete političku svijet i kulturu primanja informacija u vlastitog naroda, ali ovakvim objavama ćete potpuno sluditi narod.

Možda da promijenite PR službenike i pojasnite narodu što se događa? Dobijamo pregršt upita što se koji k događa.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto sastali su se danas u Livnu s članovima predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, prenosi HrvatskiMedisjki Servis.

Iz HDZ-a BiH priopćeno je da je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije Dragan Konta upoznao stranačko vodstvo sa stanjem i aktivnostima HDZ-a BiH na području županije, uz planirane aktivnosti za pripremu Općih izbora. U raspravu su se, kako je navedeno, uključili svi nazočni o aktivnostima po općinama i gradovima ove županije, iznoseći projekte i prijedloge koje bi bilo neophodno uvrstiti u strategiju HDZ-a BiH za Opće izbore.

-Čović je informirao nazočne o trenutnim političkim prilikama u BiH. Unatoč tomu što se nisu stekli formalno-pravni uvjeti za održavanje Općih izbora, HDZ BiH i sva stranačka infrastruktura se priprema za izborni proces. Obilasci terena poslužiti će kao priprema i biti osnova za usvajanje jasnih zaključaka i smjernica budućeg djelovanja. Središnji odbor i Predsjedništvo, koji će zasjedati sutra u Mostaru, raspravit će te izglasati potrebe dokumente i strategiju nastupa na Općim izborima 2022., istauto je u priopćenju.

Također, utvrđeno je kako će stranka pomoći onim područjima Hercegbosanske županije, kojima je pomoć u pripremi izbora i izbornih aktivnosti potrebna.

“Razgovarano je o mogućoj suradnji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora i zajedničkim aktivnostima u pripremi Općih izbora u Hercegbosanskoj županiji, gdje je istaknuta spremnost i otvorenost za suradnju”,zaključeno je u priopćenju za javnost HDZ-a BiH./HMS/

guest
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

ma, fali mi ta divna gospođa bušić.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
1 mjesec prije

Na kraju ovog svega će nama muslimanima HRVATSKA UVESTI VIZE!! Upamtite šta vam kažem a bakira boli neka stvar on ima milijarde po računima a mi sirotinja KUKU LELE

Joe
Joe
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
1 mjesec prije

Hrvatska je druga drzava. Sta ocekujes pasos.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
1 mjesec prije

Radi kmetino za krme iz teherana…nema više thuraka da potkradas a bio porez 30 %. I bilo ti teško…

Blanka
Blanka
1 mjesec prije

Ma briga kleptomansku udrugu za sludjen narod. Bitna je vlast da se sjedne u fotelje i na veliko jamlja. Narod je I tako stoka sitnog zuba. Daj mu da pase, odm’a zaboravi sta su ovi jucer rekli. I tako 20 godina.

Da bude ogavnije, autor teksta servilno upozorava hdz da ce mozda sludit narod! Sto im ne pokaza srednji prst druze autore? Ahamm, dobro, rekao si vec da ne grizes ruku koja te hrani.

zagor te-nej
zagor te-nej
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 mjesec prije

pazi Blanka eto Čovića(zbog njega nemaš sna)

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Uzepeovci izgledaju kao dezorjentisano stado ovaca.
A takav im je i ovaj ovan.

Frky
Frky
1 mjesec prije

Pa dobro, mene čude ovi komentari kao čude se…čemu??
Oovaca za šišanje je uvijek bilo i biti će…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Frky
1 mjesec prije

Slavene Raguž javise što da radi narod oboje 20 god ovako dosta ilćemo izići ili nećemo

Anonimac.
Anonimac.
Šta ti kažeš na ovo?  Frky
1 mjesec prije

Izgleda da si i ti među tim ošišanim ovcama,dok komentarišeš.

Ferdo
Ferdo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac.
1 mjesec prije

Svatko tko ovdje i općenito ostavi komentar računajući kako je eto nešto rekao pa promijenio JE ovca, manja ili veća to je samo stvar percepcije ali ne mijenja meritum stvari. Čovjek je u pravu.

Anonimac.
Anonimac.
Šta ti kažeš na ovo?  Ferdo
1 mjesec prije

Znači i ti spadaš u tu kategoriju,nisi ni ti mogao odoliti da ne napišeš komentar .

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac.
1 mjesec prije

A ti ovde blejis i mekeces čekaš da se javis besposlenom Popu Šimi u Listici da te križa ili krsti

Anonimac.
Anonimac.
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

A šta ti radiš mučeš i kokodačeš ,prsluk nase ,čekaju te djevice.
Nemoj da te dugo čekaju,požuri se .

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

“Izvor informacija je u svim klasnim društvima vladajuća klasa. Ona putem sredstava masovnog komuniciranja upravo želi da masama priopćava samo one informacije koje su s njene točke gledišta poželjne (radi lakšeg upokoravanja, eksploatiranja itd.) jer će mase pod tim utjecajem pružiti najmanji otpor.” (Plenković, str. 10.), stoji u Plenkovićevom maturalnom radu.
https://narod.hr/hrvatska/procitajte-ulomak-iz-plenkovicevog-rada-inspiriran-karl-marxom

odron
odron
1 mjesec prije

Austrogermanskom ekspanzionizmu?!?1?! potpuno nepoznavanje situacije. U situaciji kada CIJELI SVIJET s gramom mozga visi da konce vuku igrači iz sjene..autor LUPETA O NEKOM EKSPANZIONIZMU to jest o geopolitici koje NEMA. Ljudi se BUDE po cijelom svijetu… kad se riješimo GLOBALISTA 90 posto problema će biti riješeno pa i izborni zakon….