Published On: Fri, Feb 14th, 2020

ČUDNA JE 2020: Hrvati i Srbi postali žestoki patrioti BIH i njeno kormilo, bošnjačke elite izdale su svoj narod. Postale su sluge i igrači stranog faktora u Našoj zemlji

Patriotizam je usko vezan uz pojam suverenitet. Patriot ne može biti netko tko nastoji da strani suci , strani bankari i strani kapital te strani političari upravljaju njegovom državom.

Bošnjačke partije i bošnjačka politička elita se izgleda odnarodila. Bošnjaci se kao narod smatraju patriotama i suverenistima. Žele biti svoji na svome. Smatraju da BIH pripada njenim građanima.

Svijetla je bošnjačka patriotska prošlost. Sjetimo se samo 77 bošnjačkih ofenziva protiv Osmanlija o kojima i danas Turci poeziju pišu i snimaju sapunice. Recimo Bijeg Sulejmana Veličanstvenog od Čuda Otpora pred Kalesijom. Sjetimo se bošnjačkog ustankga protiv Austrougarske. Slavnog Bošnjaka Gavrila. Sjetimo se Bošnjačke obrane Kupresa, Jajca, Širokog i Ravnog 1992. Sjetimo se bošnjačkih proglasa u kojima pozivaju OHR da napusti BIH. Sjetimo se svega. Zezamo se naravno.

Može se zaključiti. Od danas SNSD i HDZBIH predstavljaju Bošnjake. SDA je izgubila pravo na to.

SDA želi da Bosnom i Humom upravljaju strani suci i strane ambasade.

U čije ime SDA to želi?

I čija je to uopće stranka? Saudijska? Turska? Bošnjačka i bosanska sigurno nije.

Bošnjaci dobro došli kući.