Published On: Sri, srp 11th, 2018

JER ŠUTNJA JE ZLATO: Skupina građana iz udruge “Zaboravljeni hrvatski zastupnik” jučer stajala ispred vrata u Sarajevu

Izgleda da nije problem što Bošnjaci od Federacije prave vlastiti, ekskluzivno bošnjački entitet, nego je problem što se Hrvati bore protiv rušenja države BiH i vlastitih nacionalnih prava, izjavio je jučer građanin Jozo Bagarić, koji za sebe tvrdi da je predsjednik Kluba HDZ BiH-HNS BiH u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH.

On je skupa sa udrugom građana “Zaboravljeni hrvatski zastupnik” pio kafu u jednom kafiću u Sarajevu gdje nas je uvjeravao da je on naš zastupnik, skupa s ostalima, koji u parlamentima brani naša prava.

Klub zastupnika “Zaboravljeni hrvatski zastupnik” neće nazočiti izvanrednoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, sazvanoj za danas u Sarajevu, kazao nam je stanoviti Jozo.

Na naše pitanje kako se njegova Udruga “bori” za prava nas koje navodno predstavljaju, s obzirom na frapantnu činjenicu da se neki od članove te udruge pune četiri godine nisu javili za riječ bez obzira iz koje stranke dolazili, rečeno nam je ništa.

Oni tako vole da govore ništa. I da ne puštaju riječi.

Pokušali smo mimikom i gestikulacijama doći do odgovora. Nije išlo.

Jedini odgovor bio je odgovor na naše pitanje smatraju li da su zaslužili još jedan mandat. Odgovor je bio “dva”.

Na naše pitanje, mogu li nam navesti jedan primjer te “borbe” koju spominju, u posljednje četiri godine,  kada kažu da se bore za naša prava, nismo dobili odgovor.

Poskok.info

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x