Published On: Sub, srp 30th, 2022

Jednom rukom točio gorivo, drugom pušio cigaretu

Da se cigarete ne smiju koristiti na benzinskim crpkama općepoznata je stvar. Posebno je opasno zapaliti cigaretu dok se gorivo toči u spremnik automobila.

Jedan muškarac je to i doslovno osjetio na svojoj koži. Naime, na društvenim mrežama se pojavila snimka muškarca koji je zapalio cigaretu dok je drugom rukom točio gorivo u automobil. Ishod je bio očekivan, zapalilo se gorivo, a vatra je zahvatila i muškarca. Ipak uspio je preživjeti nesreću i čak pobjeći automobilom s crpke.

Navodno se, prema informaciji Nexte TV-a, sve dogodilo u Čeljabinsku u Rusiji, iako informacije o mjestu događaja nisu potvrđene.

guest
nije obvezno
14 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Herceg Bosnjak

Pa Rusi bezmozgasi

HR🇭🇷 HB

moošnjić kad ne ide na gujicu ti na čvalje diprr

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas

Guten Tag Rizvanbegović Furcen. Haben zi hoite šajze esen fon Čović? Amerika hat Kroatiše Teroristen geguzen. Amerika shreiben Rizvanbegović furcen švarc listen.

Anonimac

Oplako sam na ovo

Anonimac

Ništa čudno, nastavi plakati. Bekanima su se vazda smijali.

Anonimac

Ov

HR🇭🇷 HB

Ca

Anonimac

Citam komentar Nase stranke da je za poziciju hrvata kriv HNS,jeli Vam ova mantra poznata od prije kako je za sve sto se desilo hrvatima kriv Tudjman,

Anonimac

Ista priča godinama poznata, Njihova stranka je pobočnik sda. Koja je perjanica priče.

HR🇭🇷 HB

Tito je najodgovornij.

Anonimac

Budala i hayvana u svakom toru.

Herceg Bosnjak

Hvala Allahu pa postoji Poskok. Evo sad su me banovali na Klixu jer sam napisao nesto sto nije mainstream. Prvo kritikovao sam naseljavanje azijata i afrikanaca u EU, drugo kritkovao sam svoje Bosnjake dobronamjerno po pitanju opce (ne) kulture i ja popijem ban, no dobro.

10 months ago zadnji put uredio Herceg Bosnjak
HR🇭🇷 HB

popij terapiju hi hi..

Izmetbegović

Zenička po,turi,ca na hifi😂