Published On: Sri, ruj 18th, 2013

JEDAN ČEDA: ”LDP i DS će izvući Srbiju iz krize”

Predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da nema prostora za utapanje, spajanje ili eventualnu koaliciju oporbenih stranaka, jer je to kao oblik političkog djelovanja odavno potrošeno u javnom životu Srbije.

“Hoćemo ponuditi novi koncept u kome će svaki čovjek u Srbiji pronaći svoj ​​interes i zbog toga ponovo vidjeti perspektivu živjeti, radi i veže svoju budućnost za ovu zemlju. Taj koncept nije reanimiranje političkih saveza koji su pravljeni samo da bi se došlo do postotka više na izborima, to nas ne zanima “, naveo je Jovanović 
u pisanoj izjavi.

 

 

Lider LDP-a Čedomir Jovanović

 

On je dodao da ohrabruje pozitivan odgovor Demokratske stranke na inicijativu LDP-a za zajednički rad, jer posao ne može učiniti jedna stranka.

 

 

“Rekonstrukcija vlade i godinu dana vlasti Nikolića, Dačića i Vučića jasno pokazuje da oni nemaju plan za izlaz Srbije iz krize. Umjesto njih, to moramo uraditi mi, svjesni svih naših razlika, ali spremni radimo zajedno”, dodao je Jovanović.

 

On je objasnio da je su za stvaranje novog političkog koncepta potrebne i nevladine organizacije, sindikati, mediji i “istaknuti pojedinci”.

 

“Prvo moramo u politički život da vratimo sve one razočarane ljude koji su iz politike pobjegli, jer borbu protiv svega onoga što je u društvu loše ne mogu voditi samo stranke”, ocijenio je lider LDP-a.