Published On: Sub, velj 9th, 2013

Jebo ti nas…iliti priča o ostavljenoj curici koja se ne miri s tim da ju je momak otpepao…

U Posušju se pije Jana iako imamo Montanu i Biser, naše vode.
U Vitezu sjedi Ante i skuplja pare za malu Noru, za Davida iz Viteza koji treba na liječenje nikad nije čuo.
U Mostaru sjedi Marija i šalje poruke za malu Noru, čudi se kako joj RH automat ne prima pare sa 63 , dok za malog Andija nikad čula nije. A Andi je u Mostaru. Ni za dom “Marija naša nada nikad čula nije” iako ti ljudi brinu o našoj bolesnoj djeci u Širokom.
U Čapljini se netko potrudio napisati 12 metarski grafit “Stop ćirlici u Vukovaru” dok mu se Čapljinom širi i ćirilica i arapčica.
Taj isti je spreman bio otići u Vukovar radi 5 tabli na ćirilici, Vukovar u kojem je neprijatelj pobijeđen i u kojem je sam Tuđman pozvao na pobjedničku plemenitost.
Taj isti će ići na sve prosvjede za generale i pljeskat će dok Govornici Hrvatstva budu govorili kako hrvatskih generala više nema u Haagu.
Za Praljka će se praviti da nikad čuo nije.
No za prosvjed protiv Platforme bit će mu mrsko potegnit do Mostara. Jebo to. to su bosanska posla. Mi smo Hrvati kaj ne.
Pere u Mostaru zabrinut je zbog pomora usjeva u Čakovcu.
Svoje pivo ne pijemo jer nam je neko prodao priču kako su nam didovi vazda pili Karlovačko.
Svoje vino ne trošimo jer je bolja Graševina od Blatine. Navodno.
U Ljubuškom je danas Karolina Vidović Krišto održala tribinu o zdravstvenom odgoju iako to ne ulazi u naš školski program.
To je inače prvi put da nešto iz RH nije prekopirano u naš obrazovni program.
Po Livnu se šaraju ćirilični natpisi tek kad u RH iziđe vijest protiv ćirilice.
Za to vrijeme zaboravljamo da su nam Srbi spasili guzicu ne samo u Žepču i Travniku nego i sad na državnoj razini di nam je bila namjenjena sudbina brisanja kao i u Federaciji.
Jer mi smo jebeno ništa. Kurac. Prelivena stvarnost. Periferija hrvatstva. Predziđe turskog čitluka koje se voli dok prči isuse i bogove kititi atributom predziđa kršćanstva. Mi smo zazidano kršćanstvo. Jebo ti nas. Jebo ti nas. Jebo ti nas! Šta će nama politička prava? Nas treba u prve redove, u tenkove, mi smo dobrovoljni darovatelji vlastite krvi za tuđa prava. DOk nam u sprčenoj Pereciji jebu bosansku mater! Svugdje i na svakom Hrvatu. SLužbeno mi smo šverceri, ne narod koji je iznio slobodu današnje RH po cijeni od 300.000 protjeranih. Goni sve u 3LPM! Sulejmane udri!
nzirdum l poskok.info