Published On: Pon, lis 4th, 2021

JE LI VUČIĆ U KAMPANJI? Uporno podrgijavanje anti-RH stavova miriše na paniku…

Najviše me je nasmijao moj ultimatum NATO-u. Oni brutalno lažu što sam rekao, nisu ništa izvukli iz konteksta. Lažu sebe, ne znam zašto, izgleda da više ne mogu podnijeti Srbiju, rekao je Vučić.

Kaže da je razlog za to što je Hrvatska imala ulogu dominantne sile na Balkanu, dok je Srbija bila slaba, ponizna, a svi koji su bili na vlasti od 2000. godine nisu obilježavali “Oluju”, nisu govorili o Jasenovcu, već su se ulizivali, što je, kaže, bio beskonačni krug besmisla i sramote za srpski narod.

Svi su čuli da sam ja rekao da prvo molimo Albance i ROSU da ne pokušavaju napraviti pogrom nad našim stanovništvom, i nisu pokušali. Nije bilo potrebe da mi interveniramo. Onda sam rekao, ako se to dogodi, dat ćemo 24 sata NATO-u da ih umiri, a nije se ništa dogodilo pa nije bilo potrebe ni da NATO reagira. A zatim sam rekao, tek ako ni oni ne reagiraju, Srbija će da zaštiti svoj narod. A oni su za to što sam precizno rekao, napisali – Vučić dao ultimatum NATO 24 sata da se povuče, konstatirao je predsjednik Srbije.

Dodao je da u Hrvatskoj misle da se on „trese od straha“ što će mu iz te zemlje reći na summitu u Sloveniji pred Angelom Merkel ili Emmanuelom Macronom, prenose Nezavisne novine.

Vjeruju li stvarno da ih se netko plaši? Misle nas zaustaviti neotvaranjem poglavlja. Da, i? Da nećemo umrijeti od gladi? Neće nam zemlja propasti zbog toga. Reći ćemo da nam je žao što ne razumijete što smo sve uradili, ali nastavit ćemo se boriti, ali ne i zemlju ponižavati zbog vas“, rekao je Vučić.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Pod Orjenom
Pod Orjenom
1 godina prije

Bolesniče idi potraži stručnu pomoć ili se ubi pa Srbiju spasi. Hrvatska ima svojih mana, ali za tebe, Vulina, Dačića, Zoranu, Brbnavu i Dariju je univerzum izmislila.

ImePrezimeNadimak
ImePrezimeNadimak
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
1 godina prije

Zar ti nisi onaj Srbin iz zaleđa Dubrovnika? Pa kako jedan Srbin može biti protiv Ace i njegovih hajduka ? Ili se bojiš SOAe, USKOKa i sličnih drotova da ti nebi probleme pravili na ulazu u Rvacku ?

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  ImePrezimeNadimak
1 godina prije

Liječi se. Poruči šefu Bakiru da obuzda onu svoju kuju. Konverzacija završena.

Joco
Joco
Šta ti kažeš na ovo?  ImePrezimeNadimak
1 godina prije

Prošao sam neki dan kroz Ravno. Što ne obnovite one porušene kuće?

Joco
Joco
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
1 godina prije

Ko ba? Hrvatska? Ne provaljuj se čovječuljće.

Joco
Joco
1 godina prije

Koja panika, autorčiću?

Joco
Joco
1 godina prije

Vučko, ti si bog!