Published On: Pon, kol 26th, 2019

SRPSKA NIJE TOLIKO ODGOVORNA PREMA SEBI, KAKVOM SE PREDSTAVLJA: Mektić joj je nanio nemjerljivu štetu. I danas hoda nekažnjeno…

Iako RS ima svoj Ustav i Narodnu skupštinu, te je u stanju sama donositi zakone, protiv povrede svog ugleda i časti, podrivanja sigurnosti, sramoćenja pred svijetom itd. ministar i zastupnik Mektić izgleda nije im toliko bitan.

A nije da nije učinio malu štetu ovom entitetu.

Naime spin o postojanju paravojnih terorističkih skupina nastao je upravo u njegovom uredu. Iako je informacija demantirana u mnoštvu međunarodnih sigurnosnih studija njegove laži o RS-u i danas se navode kao nešto što je nepotrebno provjeravati.

Te informacije štete RS-u na dnevnoj razini i odražavaju se na svakodnevni život građana. U RS u kojoj “postoje teroristi” nitko neće ulagati.

Mektić je najskuplja igračka u Srba koja je postala igračka sarajevskog NGO sektora.

I ne, njegovo šarlatanstvo više nema veze s njegovim karakterom. Njegovo šarlatanstvo plaćamo i mi koji ne živimo u RS-u.

Ekonomski slaba RS možda je u interesu Sarajevo no nezadovoljan i siromašan građanin RS-a itekako utječe i na život ljudi u FBIH. Kasa PDV-a se prelijeva. Radi se o sistemu spojenih posuda.

Sarajevo je na moment mislilo da profitira na Mektiću. Danas posljedice mektićizacije BH politike plaćamo svi.

Hrvatska je jako skupo platila Mesića. Mektić je BH Mesić. Šarlatan. Jako skuo šarlatan.

RS treba donijeti sankcije za ovakve ljude u budućnosti. Pokazati ostatku zemlje, onom u kojem vlada Režim, kako se odgovorna politika odnosi prema neodgovornom šarlatanstvu.

Jer pitanje je dana kada će Mektić dobiti novi zadatak od Naručitelja.