Published On: Pon, lip 27th, 2022

Je li Preplašenko svjestan na koju razinu niskosti je doveo BIH HrvatI?

Dodik neometano govori kako će Srbi  čekati prikladne okolnosti kako bi se RS odcijepila od BiH. On ima moćnu zaleđinu i saveznike i može si priuštiti to reći.Hrvati nemaju zaleđinu. Imaju Hrvatsku koja to i nije. Ona je austrijski sluga i brusselski proxy.

Bakir neometano i ponosno govori da su ovi izbori džihad svih džihada. Točnije njegova stranka. Blokira protuzakonito provedbu ustavnog suda. To čini  Vrijeđa instituciju Doma naroda. Zaštite koje su ugrađene u ustav  putem te institucije želi poništiti. Otvoreno se bori protiv ustava BIH. Uz podršku austrijskog OHR-a i Saudijske ambasade koju vodi ambasador Murphey. Najobičnije saudijsko potrčkalo plaćeno da u BIH završi s narodom Petra Hercega. On ima moćnu zaleđinu i saveznike i može si priuštiti to reći.Hrvati nemaju zaleđinu. Imaju Vatikan s kojim su u ratu zbog fratara. I koji nas potire još od rata naovam. Štiteći samo svoju lovu i interese. I uzimajući lovu iz našeg proračuna koji pripada narodu a ne njima.

Naš svaki vapaj da se u BIH poštuje pravni poredak te zemlje završe s napadima Bakira Izetbegovića da Hrvati dijele zemlju. Potom grakti Josip Juratović iz Bundestaga. Obožavatelj nacističkih filmova Svetlane Broz.  Potom saudijski lobist  u BIH koji se u šali zove “US AMB” Murphey stavlja na crnu listu Čavaru koji odbija raditi protivno Daytonu i  dati mandat neustavnoj  Vladi FBIH.

Udaraju nas sa svih medija koje su također preoteli od nas. Za svaki naš vapaj deru nas da smo fašisti. Uvodne špice FTV političkih emisija stvaraju trajne patološke promjene na mozgovima naše djece. Djeca odrastaju u strahu. Smatraju da u Sarajevu žive vještice i da mrze Hrvate. Sve to radi se namjerno da se Hrvate prije iseli. Namještaju nam ubojstva, rušenja Partiza, snimaju o nama propagandne fašističke filmove poput filma Šterice Galić i njenog kuma ratnog zločinca, ustaše i nacista. Od kojeg su načinili antifašistu. Ukazom ustaške novinske kurtizane Borisa Dežulovića. Kojem potom ustaško novinsko društvo Hrvoja Zovke daje nagrade za ustašu godine.

Uz svu tu medijsku džihad mašineriju Bakir i Komšić dobili su na poklon HRT te  preko 15 Plenkovićevih medija koje im je ustupio na uslugu da i u Hrvatskoj ocrnjuju Čovića i Hrvatski narod.

HRT plaćaju i BH Hrvati. A ta TV onda puca u nas.

Fratri za to vrijeme šire vjerski fanatizam, ogađuju narodu svaku želju za narodnim ustankom protiv austrijske i saudijske tiranije u našoj zemlji. Kao u najgora doba Turaka ne dižu narod na ustanak niti dižu dijasporu na  masovan izlazak nego se nadaju novoj eri neoosmanizma gdje će im biti ponovno dana “redodržava” i sva vlast nad katolicima a mi ćemo poslati njihovi i turski moderni robovi.

Plenković je itekako svjestan što nam se radi i na k0ju smo razinu samouništenja dovedeni.

Plenkovićev pristup je “Vi ne razumijete politiku Vlade RH, nama šteti Milanović a mi radimo za vas”

On laže. On je dio austrijsko saudijske lože nad BIH. Koja planira potpuno uništenje BH Hrvata nakon izbora.

Tako što će Schmidt proglasiti Zastupnički dom mjerodavnim  za formiranje Vlade FBIH a “SDA-u i HDZ-u dati sto godina vremena da se dogovore oko doma naroda”- Što se naravno nikada neće dogoditi jer je to u interesu SDA, kao što nikada nije dostavio rješenje o grbu FBIH. Naprosto to zločinačka organizacija premrežena Al Qaeda agentima ne trpi hrvatski grb niti srpski na grbu FBIH.

Plenkoviću ne pada na pamet 40 milijuna kuna koji već čekaju da se prespu u fratarske vreće bez dna podijeliti firmama u Hrvatskoj koje upošljavaju preko 20.000 Hrvata iz Srednje Bosne ukoliko te firme obave masovnu prijavu svojih radnika i omoguće im glasovanje.

Ako Plenković mislio da će radnik iz Travnika koji u ZG šljaka na baušteli 10h dnevno glasati poštom i prijaviti svoju obitelj iz ljubavi prema rodnom kraju vara se. Takav ne stiže pratiti vijesti niti u RH a vijesti iz BIH nema.

Možda takav i na idućim izborima u RH da glas Plenkoviću jer nije upratio da je lik obični strani plaćenik.

Plenkovićevom ministarstvu ne pada na pame osigurati tri dana plaćenog dopusta svim BH Hrvatima u RH koji na dan izbora odu glasati u BIH i donesu potvrdu da su glasali.

Hrvate u BIH HDZ RH ovaj put izdaje baš ono brutalno i u glavu.

Aako ikada u budućnosti bude terorizma, neće to biti vehabije na Jadranu koje je najavljivao terorist iz Komšićevog ureda, znate onaj o kojem ga ništa nije pitala novinska kurvica Aca Stanković. Taj terorizam može biti samo  terorizam očajnika iz BIH , Hrvata, bivšeg HVO pripadnika koji će se početi masovno raznositi po Plenkistanu.

Nakon što im oduzme u konačnici sve.

Od hrvatskog utjecaja u BIH na kraju će ostati samo utjecaj Elektroprivede Hrvatske nad Buškim jezerom.

I u zahvalnost za ubojstvo Hrvata u BIH, Bakir mu vjerojatno nikada neće dirati u tu koncesiju.

Plenković ne samo da vuče Čovića za nos, dovoljno je vidjeti što Plenkovićevi mediji pišu o njemu. On je na kraju uzeo na sebe pomoći provesti Austronacistički plan pretvaranja FBIH u Republiku Bošnjačku, a BIH državu u kojoj nakon izbora neće biti Doma naroda FBIH niti doma naroda BIH. Po formuli po kojoj je nestalo grba FBIH.

Trojica hrvatskih zastupnika iz BIH trebali bi kad sretnu Plenkovića pljunuti mu u čelo.

Oni umjesto toga čine sastavni dio vladajuće većine Plenkovićeve vlade.

Dakle nije samo Praljak samoubojica. Hrvati iz BiH putem to troje, političke su kolektivne samoubojice.

Doduše valja postaviti i teološko pitanje: Zašto bi opstao narod koji već evo punu 41 godinu ismijava Majku Kristovu u Međugorju, prkosi Vatikanu i stremi u sektaštvo i paganizam. Te odbija sve oblike ustanka i političke borbe.

A mrzi Bošnjake koji tu borbu sjajno vode. Jer vole svoju vjeru, svoj narod i svoj identitet.

Hrvati iz BIH nam kako vidite idu na jetra. Skoro ko Plenković.

Nisu narod nego su ništa. Slave svog dželata , vjeruju njegovom bacaču plamena Radmanu, i kolektivno se prema Izbornom džihadu spremaju na vlastitu džumu.

Nadajući se da će austrijski OHR koji odavno provodi genocid nad nama, ovaj put biti pošten i korektan.

Pa nestani budalo hrvatska. Neka te nema. Ne zaslužuješ niti postojati.

Da. I na kraju treba naglasiti da će Plenković za svoju izdaju hrvatskog pitanja u BIH i ove godine s Buškog jezera odnijeti 40 milijuna eura.

Ovdje sad ide psovka nekog božanstva i slanje Plenkovića u neku stvar.

Al nije vrijedan toga. Prevelik je Bog da ga se spominje zbog Plenkovića.

A neku stvar je nelogično slati u istu tu stvar. To se zove Super nova. Urušavanje. Nestanak. A mi ipak nismo te sreće. Da Plenki samo nestane. Da se pretvori u nešto tamno i daleko. Što više nikada neće biti tu. I sa sobom u tu crnu rupu povuče svu kleptopizdunsku baruniju ostalu nakon Sanadera.

Uključujući i Mesića naravno. Najvažnijeg živućeg HDZ-ovca, ustašu, džihadistu i serijskog ubojicu prava našeg naroda u BIH.

Dragi Hrvati odlučite se. Vrijeme je. Ako silom ne otjeramoo OHR iz BIH a Plenkoviću ne skrešemo krila, dogodine ste ništa.

O glavi vam se radi.

guest
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Onoga dana ,kad je plenković potpisao istambulsku konvenciju i smjenio sve one koji se nisu htjeli potpisati e već tada je on pokazao svoje pravo lice .
Ovo u nastavku što je sljedilo je u biti ukopavanje sebe i stranke HDZ sve dublje i dublje u zemlju .Primjer su mu evo izbori u SPLITU,teška pušiona.
THE END.

odron
odron
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Preplašenko je prije svega član globalističke bande i njima podnosi račune. Uvodi pedofiliju u vrtiće..zajedno sa Tomaševićem…to je sljedeći premijer koji će AGENDU sotonista bezpogovorno izvršavati. Ne znam šta očekujete od njega. On MORA slušati ili ode glava. Kao i Putin koji ispred Klausa SCHWABA treperi kao curica..Pogledajte video pa ćete vidjeti tko je gazda.. Nikad se BiH neće smiriti niti svijet dok se BANDA ne odstrani. Nakon toga dogovor bi pao za 5 minuta. Uskoro će vam biti jasno…..

Željko Komšić 2022!
Željko Komšić 2022!
1 mjesec prije

Zašto bi premijer jedne države koja je u EU i NATO i koja je u poziciji da može samo gledati naprijed se zavadio sa čitavim zapadnim svijetom radi manjine u drugoj državi koji su po mentalitetu bliži onima koji su napadali Vukovar nego onima koji su branili Vukovar? Uozbiljite se.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
1 mjesec prije

Pa zbog kretena bošnjaka koji su podvalili komšića hrvatima
Eto zbog čega .
Kratko i jasno .Imaš li još pitanja licemjeru?

1Anonimac
1Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Da ste proBosanski nastrojeni nikada vam ne bi nametali bilo sto,ali vi hocete protiv BiH I sa srbocetnici.a,posljedica je da vam biramo nase Hrvate koji vole jednu jedinu BiH.
Ja glasam za gosp.Komsica,prvi puta ,komentari na Poskoku su me ponukali na to…I naravno HDZ antiBosanska politika…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

To što je vama bakir isprao mozak da mi radimo protiv BiH ,e to je druga priča .Dobro se vidi i zna ko radi protiv bih .Ni Eu nas neće zbog vašeg podmećanja komšića .To što ćeš ti glasati za komšića evo zaboli me neka stvar .Ako ste zajedno sa njim napredovali ,izvoli glasaj ko ti smeta ,to je tvoja stvar .Što se nas hrvata tiče možeš glasati i za ovcu ,to je tvoje legitimno pravo koje vam mi nećemo oduzimati ko što ste vi nama .
Završena priča ,svak sebi i odmakni što dalje to bolje.

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Jeb,la ti probosna mamu i babu osune,ćenog POTU,RE BEZ IMENA.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Zar ti uopće znaš glasati mamlaze ?

1Anonimac
1Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
1 mjesec prije

Odlicno si to napisao. Kratko I on the point.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Wau, ništa ne spominješ kako vam prođe gay prade of rayvos ?
Parada ponosa kod ponosnih. Mashalla.

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
1 mjesec prije

Ti si gl,up i osune,ćen pot,ure šug,avo da bi skužio svjet oko sebe….slušaj ti ho,dzu šta kaže JE,BO TI ON OSUNE,ĆENU MATER …POTU,TICE BEZ IMENA.

🇭🇷👌🇭🇷
🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Imamo gosp. Predsjednika Milanovića koji je upoznao cijelu EU sa ponašanjem terorističke ćelije sda na čelu sa kriminalcem čmakirom živkovićem i sejdom pijanom. Budućnost muslimana-p,otur,ica je glad, bijeda, smrzavanje i oni su toga svjesni al su previše zlobni da priznaju.. Bliži vam se kraj pot,ur,ad, i vraćanje na tvorničke postavke, il u Srbe ili Hrvate, vama je isto, imate iskustva konvertiti..

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Molim lijepo nalazite se na Hrvatskom portalu,mrzite Hrvate i sirite manipulatorsku propagandu lazljivu! Odstupite diskriminatori.
Hrvati BIH ce se odrzati bez obzira na ostale neprijatelje!

1Anonimac
1Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

I ovdje vas majoriziramo hihihihi

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

s jezičinom po čmaaru nas majoriziraš laganini..kme čobane

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

😂😂😂👍

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

reis-sda-usa-uk , isla.mska online terroristička brigada.
rom sa zečjom usnom zahiragić dijeli sendviče,…

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
odron
odron
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Nećete dugo majstore. Sarajevska županija je čitava IZBOCKANA otrovima…hi hi hi hi…. slijedi POMOR birat ćemo vam predstavnike od onog što ostane od vas, a slijedi nova vakcina hi hi hi ho ho ho…

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Ajmo svi ovi što su probosanci na KRUŽNI PO HERCEGOVINU , !!! BAŠ DOLAZI KUPOVANJE SVINJA …TREBA NEKO ČISTITI…..

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

O Boze fotografije !!!

Kvico
Kvico
1 mjesec prije

Nek ste se vi izlajali,da ne kazem nesto drugo,i sad ce vam bit lakse.Udrobi svasta pa sta prodje.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

kvico majstore, jesu li ti ovce na broju?
kad ćeš doktoru, pita vrapče za tebe?

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

kvico, vrijeme je za vrapče, ne odlaži!

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

U pravu si . A sad nam reci kad ti legne placa iz elekta bude ti lakse da hvalis plenkijevu i čovketovu politiku. Prodo si se za 30 seebrenjaka.

IAnonimac
IAnonimac
1 mjesec prije

Prati malo koji ljudi najviše se bore za Hrvate i naša prava,od školstva,sudstva i ostalog.Lovrinović,Bradara i da sad ne nabrajamo. Sve iz središnje Bosne,a vaši u kurcu

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  IAnonimac
1 mjesec prije

Šta se ti javljaš ,turčine ko te šta pitao.
Drži se ti svojih muslimana

1Anonimac
1Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Rece smrdljivi katolicki pidofil

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

promjeni dilera vidiš li da ti hođža uvaljuje loš doop..kmeee paćenik

Last edited 1 mjesec prije by Bruce Lee 🐉🐲
Veritas über alles
Veritas über alles
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Pedofil nepismeni krebilu sunitski, pedofil se kaže.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
1 mjesec prije

Dedera, sapun pa parfem, ćuhneš.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Dobro prijatelju sve u redu ,nevalja ovaj,nevaljaju ova trojica iz Bi H,sto se slazem a sta je sa Covicem,koCovic se bori za nas,pa od 98.god.kad je doso u HDZ,sta je napravio za narod,nista prijatelju kao i svi ovi drugi koji si ti pobrojo,fratri,plenkovic,grlic,granic i ini izdajnici to je u genetskom kodu naroda ljudi nevole drzavu,vole samo pare daj ti meni 100evra,prodace sta hoces eto to ti je to

Zato ubuducnosti netreba nikad vise angazirati mlade ljude za obranu domovine,jer poslje rata sljedi izdaja ili mlade ljude treba ohrabrivati da nista ne brane kad ce svakako biti prodano.
Zali boze mladosti injihovi zivota a da ova bagra uziva u parama i nekretninama,bozja je zadnja,dace Bog.

Phoenix
Phoenix
1 mjesec prije

Dodik laze ko pas

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

pravo i posteno

Ante iz Mostara,nositelj europskih vrijednosti
Ante iz Mostara,nositelj europskih vrijednosti
1 mjesec prije

Da su u BiH ikad postojali nekakvi hrvati valjda bi tako pisalo na njihovoj katedrali.
Pise “Bosnjaci katolici”.
Ljute se kad im se to kaze.

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  Ante iz Mostara,nositelj europskih vrijednosti
1 mjesec prije

Zasto bi se ljutili pa pise tako a na drugoj strani pise hercegovci katolici , sto ce reci geografska odrednica. A de mi reci od kad ste vi Bosanski muslimani bošnjaci od 90 i neke ? De mi reci tko su osmanlije , osvajaci ili osloboditelji ? Tko je ubio posljednjeg Bosanskog kralja a njegovu obitelj zatocio i protjerao. Jesu li na stecima krizevi/krst ili polumjesec i zvijezda ?

odron
odron
Šta ti kažeš na ovo?  Ante iz Mostara,nositelj europskih vrijednosti
1 mjesec prije

A na drugoj strani katedrale…hercegovci katolici i bošnjaci katolici…regionalna odrednica za Hrvate..hrvati koji žive kraj rijeke Bosne… u Slavoniji selo Bošnjaci…pola Dalmacije su Bošnjaci-hrvati koji su bježali od vaših ljubljenih janjičara koje i sad volite. Nemam se što ljutiti. Kad tikva bez korijena nekome nešto objašnjava. Ajmo lopata, mješalica, beton…

odron
odron
Šta ti kažeš na ovo?  odron
1 mjesec prije

Usput, neki dan su vam svirali ASKERI u starom gradu Mostaru. Tko ih je zvao?! Da nisu ” Bošnjaci”. došli kod svojih.

🇭🇷👌🇭🇷
🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Samo primate mu,sli,ći, volite primati, vidjeli smo paradu u sarajstanu😂😂😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  🇭🇷👌🇭🇷
1 mjesec prije

Parada ponosa. Nemere to svatko imati.

Diplomata- nesudjeni
Diplomata- nesudjeni
1 mjesec prije

Puno veise su krivi njegovi predhodnici Tudjman,Racan,Sanader,Kosorka,Milanovic,Karamarko za njihovog vremena stete je napravljena I sad je skoro nemoguce(pogotovo za dvojac Plenkovic-Milanovic) to ispraviti.Pisi propalo