Published On: Pon, ruj 6th, 2021

Je li neumjesno da vas pozdravimo sa “živjeli” ili “zdravo”, ako je situacija onakva kakvom ste je prikazali slovenskim kolegama?

Veliku pažnju u Hrvatskoj, ali i na “ovim prostorima” u cjelini izazvalo je ono što je Ćiro Blažević izjavio slovenskim novinarima.

Kolege iz tamošnjeg SportKluba nazvale su ga da se povodom važne kvalifikacijske utakmice za SP između Hrvatske i Slovenije u utorak na Poljudu prisjeti žestokih okršaja sa Slovenijom u kvalifikacijama za EP i SP 90-ih, kada je Ćiro vodio Hrvatsku.

Uspomenama na te davne utakmice te najavu one za dva dana šou je ukrala Ćirina objava kako mu se bliži kraj te njegov oproštaj s voljenom Slovenijom i Slovencima u spomenutom razgovoru.

Zato smo ga nazvali da provjerimo kako je, piše Index.hr.

Uf, baš su me uvalili u nevolje time. Svi me sada zovu i pitaju kako sam. Lijepo sam pričao s vašim slovenskim kolegama, ali mislio sam da će oni to zadržati za sebe.

Kao novinari moramo vas zvati da ne zadržimo za sebe, nego za javnost. Možete li nam reći kako ste?

Pojavio mi se recidiv karcinoma i sada je on okupirao nove prostore. Proširio se na limfne žlijezde. Prostata koju su mi izvadili bila je žarište.

Rak vam se dakle vratio nakon što ste ga dva puta pobijedili?

Da. Liječim se na Rebru te u Svetoj Nedjelji. Borim se i ne dam se. Što je najvažnije, ne predajem se. Uvjeren sam da će sve biti dobro.

Tako i zvučite.

To je zato što me usprkos tim tegobama glava još uvijek služi, pa onda ti i ja možemo ovako lijepo komunicirati, kao što to uvijek i radimo.

Uf, dobro onda, jer mnoge ste zabrinuli onakvim oproštajem od Slovenaca.

Dobro, oni su to malo dramatično plasirali. Pusti ti Slovence, od njih se opraštam cijeli život, hahaha!/HMS/

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
mpo
mpo
1 godina prije

Ćiro drži se !

Robin Moon
Robin Moon
1 godina prije

Kad ga jednom ne bude onda cemo shvatiti s kim smo imali zadovoljstvo zivjeti. Velik je nas Ćiro

Risovčanin
Risovčanin
1 godina prije

Ćiro pederu ..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Risovčanin
1 godina prije

Sramoto!

Risovčanin
Risovčanin
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Ne kužiš,nema veze.l.p

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Meni osobno Ćiro jest važniji od Schmidta! Biti će visokih i iza visokog, neće se stanje u BiH riješiti na pozitivu barem 50 godina! Ćiro na ovome svijetu nema toliko i radi se o životu našeg velikana a ne dnevno-političkim šuškanjima.
Zdravko Mamić se treba postidjeti što ga nikada nije vratio na klupu Dinama, kažem to kao navijač Hajduka. Imati takvog čovjeka a ne prijeći preko nekih razmirica je jadno. Kada, jednog neminovnog dana, Ćiro bude pokojni nadam se da će Mamići imati toliko bar srama da drže jezik za zubima i da ne plaču u medijima jer nisu zaslužili da ga uzimaju u svoja usta.

Ovo što je rekao Schmidt nije ništa novo ni nama nepoznato, rekao je istinu.
Čak i kada se promijeni Izborni zakon bošnjaci će pronaći načina da opet erodiraju hrvatska prava na neki način, zbog toga se treba oduprijet centralizaciji u svakom slučaju i zadržat svoje Županije, jedino ih zamijeniti za vlastiti entitet (kojeg nitko neće ni ponudit).

PrDežulović
PrDežulović
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

zaostali seljače ispranog mozga.