Published On: Pon, tra 4th, 2022

Je li nekome u Sarajevu smetalo kad je delegaija Turske posula Alijin mezar zemljom s El Fatihovog groba?

”Najava predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića da ‘povodom 30. obljetnice ustrojavanja dolazi u BiH na postrojavanje HVO-a’, današnjeg 1. pješadijskog puka Oružanih snaga BiH, gdje će uručiti i nekoliko odlikovanja, predstavlja nepotreban udar na suverenitet međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine” – priopćio je SBB u ponedjeljak 4. travnja.

U priopćenju za javnost navode i da ”takvi zabrinjavajući potezi, da predsjednik jedne suverene države ima namjeru postrojavati vojsku druge suverene države, s krajnje sumnjivim intencijama, pokazatelj su da Zoran Milanović ne poštuje našu državu, njene institucije, a ni građane Bosne i Hercegovine.”

Dodaju i da Milanovićevi populistički potezi mogu imati štetne posljedice po odnose Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te da su suprotni su standardima u međudržavnim i diplomatskim odnosima.

”Dolaskom na postrojavanje HVO-a u u Mostaru, za koji je Međunarodni sud pravde u Hagu utvrdio da je sudjelovao u udruženom zločinačkom poduhvatu s ciljem etničkog čišćenja dijelova BiH od nehrvata, Milanović definitivno gura prst u oko Bošnjacima, kao najbrojnijem narodu, ali i najvećoj žrtvi genocida i ratnih zvjerstava višestruke agresije na BiH.

Stoga Milanović treba preispitati svoju odluku i odustati od dolaska u našu zemlju, jer će time dodatno doprinijeti pogoršanju ionako delikatnih bošnjačko-hrvatskih odnosa”, zaključio je SBB na kraju.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
42 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Cakarevi doci

Kad im toliko smeta hrvacka i njezin presjednik neka vrate putovnice sto su uzeli da se mogu kurcit po svijetu

Anonimac

to je greška hrvata iz bih! kako sad pa to?!? njih 300.000 ima HR državljanstvo, a 100% od tih 300.000 je za zatiranje hrvata u tzv. bih! pa šta, pitat će neko? pa, JER SE KAO IMATELJI HRVATSKOG DRŽAVLJANSTVA NIKADA NISU POBUNILI PROTIV ŠIKANIRANJA hrvatskih imatelja domovnica u bih, right? dakle, vi hrvati iz tzv. bih se morate pobuniti UPRAVO PROTIV TIH 300.000 parazita i tražiti od HR kao izdavatelja domovnica, da se parazitima, na osnovu antihrvatskog činjenja i nečinjenja ODUZMU PARAZITSKE DOMOVNICE, JER oni, zajedno sa parazitima, inače dezavuiraju i prljaju čast hrvatskog državljanstva! jasno? ali hrvatske neće šćet, upitaće se poneki nemisleći hrvat (kakvih je, inače, ionako previše :-(. ONDA POSTAVITE sumnjivoHRVATSKOJ vlasti ULTIMATUM; ILI ĆETE UKINUTI SVIMA NJIMA, ILI SE MI, a nas je više od islamizirane nevjerne skupine, ODRIČEMO NAŠIH DOMOVNICA, pa vi purgerčići birajte kaj vam se više isplati, kaj ne! štas ba čeka, ajmo akcija, zobr!

Kiklop

Ako je HVO UZP zasto ne zabrane postrojavanje.Smeta im RS,
smeta im 9 januar , smeta im HVO, smeta im Htvatska, smeta im Srbija , smeta im izborni itd,itd.
Smeta im HNK u Mostaru, ali im ne smeta islamski centar u Mostaru.Nista ne valja ako nije islamsko.
Jedino rjesenje za opstanak bih je svatko sebi i mirna bosna.

Anonimac

američki silovatelji onda neće imati maoču i bužim,,,

Krešimir ...

Tako je !!!

Normalni

E to su ti muslimani cast izuzetcim za 100 lira u sto vira .On more svoju avliju dat Erdoganu ali moju pradjedovsku Hrvatsku grudu i mjesta u Bih di su vecinski Hrvati od davnina ne more.To je ne samo izdaja to je prodaja zemlje.Sta bi ti muslimani rekli da su Hrvati ostavili Bih u zavjet Italiji Brazilu Americi ili da su Srbi ostavili Rusiji Engleskoj itd itd.Zato dragi susjedi muslimani odlucite se jeste za suzivot ili za razlaz svak sebi treceg puta nema.

Šaćir soros

Od izvora dva putica vode na dve strane djikansku genocidasku i UZP

Krešimir ...

TI NE POSTOJIŠ POT,URE !

Mosad

Tko kaže da ne može jedini koji nemogu ništa su baliye,ISILovci,miđahedini i drugi njihovi čergari iz 23% a nas zaboli neka stvar,muslemani su nemoćni i jadni za bilo što a pogotovo zabraniti autohtonom,domicilnom hrvatskom narodu njegovo pravo u suprotnom ide šaka u vehabijsku glavu!

Bog Bosna Bošnjaci

Ako naša generacija ne uspije da se riješi vas šku.tora i čet.nika i napravi normalnu državu, ostavit ćemo našoj djeci u amanet da to završe, ako oni ne uspiju, ostavit će taj amanet svojoj djeci i tako sve dok se amanet ne ispuni.

Ban dabalebad

“Bošnjaci koji su poslije pada Bosne bježeći iz Bosne pred Turcima naselili jug Ugarske i zapad današnje Rumunjske, sebe su smatrali i danas njihovi potomci sebe smatraju Hrvatima.”..
… Tako da Muslimanska okupaciona sila nema morala nego pokusava na sve nacine da ukrade Hrvatski identitet Bosne .

A nikad uspjeti nece

Bog Bosna Bošnjaci

Pa ti ne mozes dokazati hrvatski identitet hrvatske niti bilo čega drugog a kamo li Bosne.
Elem 140 hiljada covicevih glasova. To je to sto vas ima a to je nista.

Anonimac

Gdje si pokupio taj podatak o covicevih 140iljada dijasporac?
Rezultat na Cik-Sip bih 154.819- taman si slagao za 15.819 razlike. Ali što je vama patrijotima slagati, nastavi i dalje.

1 year ago zadnji put uredio Anonimac
Anonimac

Predsjednik dobro informiran o ovim prijenosima zemlje sa m,ezara na m,ezar. Impozantno znanje.

Hrvoje Vukcic

ma i da je 1% nas, trecina vlasti je nasa. babo Alija potpisao

Hvo..zauvjek.

Već kod tvoje generacije vi nestajete samo pitanje dana,uskoro vrlo brzo nećeš nit osjetit a okupatori nestadoše muslimanski,ili vam slijedi dugooo gazaaa…

Bog Bosna Bošnjaci

Ma moja generacija će vas odraditi, da nam se djeca ne muče 😉

Anonimac

Tvoja generacija nam moze popusiti. Odlazite masovno kako ste se nama rugali sad vi odlazite deset puta brze.
Sad vas ima jedva 1.1 milion. Za deset g. nece vas biti ni 800.000.

Bog Bosna Bošnjaci

Ma jok, to pusenje je u samostanu obavi

1 year ago zadnji put uredio Bog Bosna Bošnjaci
Anonimac

ponesi onu zemlj sa štakorovog groba nazad u tursku ,. . . uskoro.

Hrvoje Vukcic

ne mozes ti nikud iz fildzana

"Sahih-News" by Haso

Ili dok muslimane ne odsele u Tursku 🙂 – što je znatno realniji epilog 😉 !

Šaćir soros

ŠTO NASTANE NA GENOCIDU U GENOCIDU MORA NESTATI…RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI KALIFAT NASTAO srednjevkovnoj TEORIJI KRVI I TLA NA ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne
Na genocidu GENOCIDU NAD Bosnjacim HRVATIMA ..

Anonimac

Haso pripazi konu ,Dzovani ce da ti je kara.

nisam kriv

Phoserem ti se na amanet !

Odin

Mogao bi ti sa svojom djecom u Turskoj završiti,, bespovratno,,

Krešimir ...

Hahahahaha potu,re vi ni IME nemate, jesi li ti svjestan da ne postojiš osim kao UDRUGA OSUNE,ĆENIH EVROPLJANA.!!!????

Ban dabalebad

Za 100 lira u 100 vira ni poslije 600 godina muslimani BIH ne mjenjaju obicaje .. Prodat se za veceru stranim osvajačima..

Izmetbegović

Meni se čini da jedan dio islamskih fundamentalista ide na to – osvojiti što više teritorija bez obzira na čiju štetu i stvoriti jedan nukleus – islamsku državu na europskom tlu. I, ako gledamo u perspektivi, ta državica bi bila centar terorizma narednih pedeset godina, ali bi bila i centar ekspanzije islama u Europi, kada i ako gledamo s fundamentalističkog stanovišta. Svakako da bi islamske zemlje tu najviše pomagale. Sutra možemo očekivati jedan od najvećih aerodroma u Europi, jer odatle bi išle sve akcije koje islam zanima, jer je to vjera koja po svojoj logici ekspandira. Ta vjera nikada nije rekla da će stati, nego uvijek da će se širiti. Svijet na islamsku zemlju ne može pristati.STIPE MESIĆ 1995 god, prijatelj mošnja😁.

.

Kvico

SDA vam je zapadnobalkanski ogranak Erdine stranke i niko nema uticaja na politicko Sarajevo a posebno SDA ko Erdo.Sjeca li se iko kad su njegovi tjelohranitelji primlatili granicne policajce na aerodromu u Sarajevu?

Anonimac

300.000 nevjerničkih domovnicau tzv.bih je greška hrvata iz bih! kako sad pa to?!? njih 300.000 ima HR državljanstvo, a 100% od tih 300.000 je za zatiranje hrvata u tzv. bih! pa šta, pitat će neko? pa, JER SE KAO IMATELJI HRVATSKOG DRŽAVLJANSTVA NIKADA NISU POBUNILI PROTIV ŠIKANIRANJA hrvatskih imatelja domovnica u bih, right? dakle, vi hrvati iz tzv. bih se morate pobuniti UPRAVO PROTIV TIH 300.000 parazita i tražiti od HR kao izdavatelja domovnica, da se parazitima, na osnovu antihrvatskog činjenja i nečinjenja ODUZMU PARAZITSKE DOMOVNICE, JER inače, zajedno sa parazitima, onda dezavuiraju i prljaju čast hrvatskog državljanstva! jasno? al hrvatska neće šćet, upitaće se poneki nemisleći hrvat (kakvih je, inače, ionako previše :-(. ONDA POSTAVITE sumnjivoHRVATSKOJ vlasti ULTIMATUM; ILI ĆETE UKINUTI SVIMA NJIMA, ILI SE MI, a nas je više od islamizirane nevjerne skupine, ODRIČEMO NAŠIH DOMOVNICA, pa vi purgerčići birajte kaj vam se više isplati, kaj ne! štas ba čeka, ajmo akcija, zobr!

1 year ago zadnji put uredio Anonimac
legitimni uzepe politiĆar

Uzepeovci ne mogu podnijeti da volimo nasu bracu Turke,nase sultane i velikane.
Grizete nokte od muke sto je Bosna ostavljena sultanu u amanet,da nam se ne bi ponovio uzepe.
Gledamo,smijemo se.

Kvico

Gledaju i drugi

Cakarevi doci

Nemogu evo sve glavom o zid udaram to mi je bitno ko bijela bojica aj posti ne jedi vango

Thomson

Bosna je ostavljena Papi u amanet
Alija nije mogao ostavili Turcima sto nije njega I

Bog Bosna Bošnjaci

Prenesi hrpu selama tom bijelom gospodinu 🤣🤣🤣🤣🤣

Anonimac

A ti svom pedofilu

Anonimac

Ej klanjat se pedofilu?? Ja vjere i govana !

Šaćir soros

Papi papiga pobjegla

Anonimac

Njegov dolazak može pogoršati odnose RH i BiH? Smijurija, odnosi su već na dnu ljestvice. Milanović dolazi u posjetu Hrvatima, ne i Bošnjacima.
Tko u tome vidi nešto loše, onda ima problem sa svojom politikom, a ne sa RH i Hrvatima. Dobro nam došao predsjedniče.

HrvojeHrvatinićHrle

Dobro nam došao predsjedniče! Tvoja Herceg Bosna HVO🇭🇷HV !

Anonimac

Ma oni ce od mrznje i krepati,niko ih ne jebe 5postojer su lazna nacija..