Published On: Sri, lis 6th, 2021

Je li najseksipilnija srpska policajka zapravo Hrvatica?

Lidija Takač postala je najpoznatija policajka u Srbiji zahvaljujući Instragamu.

I umjesto da ona prati građane, ovu pripadnicu MUP-a Srbije na toj društvenoj mreži prati više od 19.000 ljudi, a broj njenih pratitelja se povećava iz dana u dan.

Privlačna plavuša je od svojih Instagram obožavatelja  dobila epitet “najseksipilnija policajka u Srbiji”, a ona svoje brojne fanove svakog dana obraduje novom provokativnom fotografijom.

Ljubiteljima društvenih mreža podjednako se sviđaju Lidijine slike u policijskoj uniformi i civilu. Posebno su im drage njene objave s bazena i mora u kupaćem kostimu.

Ispod svake slike Lidija ima više desetina komentara, mahom pripadnika muškog spola, koji ne kriju svoje oduševljenje, ali se ne libe ni da joj osim komplimenata upućuju i nepristojne ponude.

“Uhapsi me, molim te!”, “Kriv sam, privedi me”, “Predajem se”, samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun atraktivne plavuše, prenosi “Alo!”.

Dok većina njenih pratitelja s oduševljenjem prihvaća svaku njenu objavu, ima i onih koji smatraju da neko ko radi tako ozbiljan i odgovoran posao ne bi trebalo da dijeli svoju intimu na internetu.

No ono što nam je osim navedenog gore, privuklo pažnju jeste njeno prezime. Izvorno je mađarsko, no slavenizirano mađarsko prezime koje je najčešće u Međimurju i nastalo je na osnovu nekadašnjeg tkalačkog zanimanja.

Takači su najčešće Mađari, Slovaci i Hrvati. U Mađarskoj je jedno od najbrojnijih prezimena.  Izvorni mađarski Takači pišu se kao Takács (izgovara se: takač; znači tkač/tkalac) i 13. je najčešće prezime u Mađarskoj (52.672).

Takács je slavizam u mađarskom jeziku. Ako se pišu kao “Takač” onda su ili Slovaci li Hrvati.

Tako da postoje jako velike šanse da je najljepša srpska policajka u Srbiji zapravo Hrvatica. Ako će Srbima biti lakše, eto može Bunjevka iz Vojvodine. Što znači , u daljnjem tumačenju OEM Mostarka. S Bune. Hercegovka braćo!

poskok.info

guest
nije obvezno
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x