Published On: Pet, ruj 3rd, 2021

Je li Išerić pozvao sve probosanske stranke da spriječe i Komšićev nasrtaj na Ustav BIH?

SARAJEVO – Budući da pravni stručnjak Enver Išerić poziva sve probosanske stranke da odlučno odgovore na blokadu državnih institucija od strane Milorada Dodika argumentacijom da “Ustav BiH ne poznaje i ne predviđa, odnosno ne uređuje ovo pitanje (jer to nije ni normalno ni logično za bilo koju državu) potrebno je na takva neustavna ponašanja odlučno odgovoriti, jer ove blokade mogu trajati mjesecima ili godinama”, zaključujemo kako g. Išerić samim time  poziva sve probosanske stranke da odlučno stanu protiv Komšića koji po stranim sijelima zagovara rušenje ustavnog poretka BIH, budući da, citiramo Išerića “Ustav BiH ne poznaje i ne predviđa ovakvo ponašanje”. Te je na ovakvo antiustavno ponašanje g. Komšića potrebno odgovoriti.

Čestitamo Išeriću na dosljednosti, jelte. I nadamo se da nas neće demantirati budući da pravni jezik i Ustav ne poznaju emociju i sa stanovišta Ustava jasno je tko se zalaže za očuvanje postojećeg ustavnog okvira a tko ga želi rušiti.

Molimo g. Išerića, kao pravnog stručnjaka i ekspertića za Ustav da nam odgovori slaže li se s našom tezom.

Tekbirčić g. Išerić!

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
EKSPLICITAN
EKSPLICITAN
1 godina prije

Wooow. pa taj pravnik je velicina.vidite taj dubokoumni pogled u daljinu.ha stvarno kako se ovi iz sarajeva propinju na zadnje noge na svaku izgovorenu i ne izgovorenu rijec od hrv.i srba.

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Ma ovaj zagovara čistu islamska đamahiriju
šerijat i druge zavrzlame pa kad to prodje evo ih direkt u Europu da im kažu kako i zašto treba živjeti čistim životom i neradom
Sa svih pet vakata.

veritas
veritas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Postoji i šesti vakat: “Kako Bogu krasti dane”!

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Pogled zamišljenog djeteta na tuti. Ili sam piskio il sam kakio.