Published On: Pet, svi 6th, 2022

J*BOTE PA ON JE ŽIV!!! Ministar Martić u posjetu Livnu

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić sa suradnikom boravio je u radnom posjetu Livnu. Sastanak je održan u zgradi Gradske uprave gdje ga je primio gradonačelnik  Darko Čondrić sa suradnicama Anitom Ćavar, pomoćnicom za financije i riznicu, Ivanom Markov, pomoćnicom za gospodarstvo, inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije te savjetnicom gradonačelnika Sanjom Kovčalijom.

Teme sastanka bile su, između ostaloga, dosadašnja dobra suradnja Grada Livna s federalnim ministarstvo prostornog uređenja.

Navedeni su infrastrukturni projekti odrađeni ranijih godina na području livanjske općine a koji su sufinancirani od strane ministarstva.

Također je bilo riječi i o budućim projektima koje Grad Livno planira realizirati za čije sufinanciranje će aplicirati federalnom ministarstvu prostornog uređenja. Riječ je uglavnom o projektima vezanim za poboljšanje energetske učinkovitosti javnih objekata u gradskom vlasništvu.

Navode iz Grada Livno.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Kiklop
Kiklop
13 dana prije

Je li i on HDZ – ovac.Otjerajte ga koji ce vam k…c.

Citat
Citat
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
13 dana prije

Glasa li Čović za proračun, a Hrvati za Čovića, onda su Hrvati isto tako glasali za islamsku FBIH.

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
12 dana prije

I tako vec 16 godina….
Kolk’o trebas bit glp I 4 puta glasat za svoje krvnike koji ti se predstavljaju k’o Hrvati, a obicne su klepto komunisticke sjecikese

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
12 dana prije

Ne zvati komuniste secikesama….NAROD je stoka sitnog zuba rekel je drugorazredni Macekovac NJOFRA komunjara