Published On: Čet, ruj 10th, 2020

Jasmina Izetbegović demantirala da je još u vezi s youtuberom CeriXom

Bh. youtuberom Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH predložen je za v.d. zamjenika direktora Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine.

Pojedini mediji su danas objavili informaciju da je Cerić zaručnik kćerke lidera SDA Bakira Izetbegovića.

Na to je, na svom Facebook profilu reagirala je kćerka lidera SDA, Jasmina Izetbegović. Ona je demantirala da je još uvijek u vezi s Cerićem.

 

– Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentiram maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom obitelji, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno – napisala je Jasmina Izetbegović.

Dodaje da Adnanu želi svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima.

– Također, bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih znanosti, pa tek onda “Youtuber”. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se ispričavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave – zajljučila je Jasmina Izetbegović.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare