Published On: Sri, stu 14th, 2018

JADNO MAČE: Uspješna ruska klizačica priznala je da nikako ne može da zasjeni vlastite grudi

Ana Semenovič nekadašnja je klizačica. Ruskinja (38) je ledeni sport ostavila u prošlosti, a sada se bavi manekenstvom, pjevanjem i glumom, a nedavno je priznala da su joj grudi bile jedini pravi protivnik u cijeloj karijeri.

Naime, zbog bujnog poprsja njezini nastupi uvijek su bili u drugom planu, a natjecala se na Svjetskim prvenstvima 1998. i 2000. godine. Već 17 godina ona je u mirovini, ali velike grudi i dalje su u prvom planu, samo ih sada dobro iskorištava na Instagramu, gdje ima 1,7 milijuna pratitelja.

View this post on Instagram

Какое счастье любить. Любить всем сердцем , каждой клеточкой, получать удовольствие от Мира который тебя окружает , от работы, друзей, песен , дождя и ветра. От ужина и завтрака, от бокала вина, смеха до коликов, от валяния на диване , от поедания чипсов на ночь😂🤦‍♀️от смс любимого человека и это все счастье! Любимые, счастье нас окружает в каждом мгновение, просто обнимете этот Мир и полюбите 😘❤️ #мысливслух #анясеменович #счастьевмгновении #позитивщики❤️❤️❤️

A post shared by Семенович Анна (@ann_semenovich) on

“Nije bilo bitno što radim ili što postižem, osvajala medalje za svoju zemlju ili pjevala, moje grudi su uvijek bile u prvom planu. Činilo mi se kao da sam ja jedina s velikim grudima u cijeloj Rusiji”, otkrila je bivša klizačica.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare