Published On: Ned, sij 9th, 2022

Izvor iz policije otkrio detalje slučaja: Matejev mobitel je ključ njegova nestanka, sumnjaju na dva scenarija

“Sumnjamo da je Matej ili bacio telefon u vodu ili s njim upao u Savu. Jedino ako je u potpunosti uništen, nije moguće da mu se uđe u trag. Iz tog razloga Matejev telefon ne šalje ni jedan jedini signal”, objašnjava izvor iz policije

Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu prije devet dana, nakon što su njegovi prijatelji prijavili njegov nestanak 16 sati kasnije, započela je potraga za dokazima koji bi mogli pomoći policiji u riješavanju slučaja.

Matejev mobitel od trenutka njegovog nestanka ne šalje signal. Istražitelji sumnjaju da je mobilni telefon mladog Splićanina u potpunosti uništen što dodatno otežava istražiteljima.

“Sumnjamo da je Matej ili bacio telefon u vodu ili s njim upao u Savu. Jedino ako je u potpunosti uništen, nije moguće da mu se uđe u trag. Iz tog razloga Matejev telefon ne šalje ni jedan jedini signal”, objašnjava za Telegraf.rs izvor iz policije koji radi na slučaju Mateja Periša.

Temperatura vode bila je svega 6 stupnjeva

Kaže kako na temelju snimki na kojima Matej trči po ulici  policija je zaključila da je mladić najvjerojatnije bio pod utjecajem opijata i alkohola.

“Tijekom istrage došli do informacije da nestali prije nije koristio opijate, a veoma rijetko i pio. Prema riječima njegovih prijatelja i oca on je vodio zdrav život.  Kao takvome bila mu je potrebna i veoma mala količina alkohola i opijata i da uđe u takozvanu psihotičnu epizodu. Na osnovu toga smo i zaključili zbog čega tako brzo trči i povremeno se osvrće. U takvom stanju čovjek ne osjeća ni da mu je hladno niti nešto drugo. Osoba koja je pod halucinacijama može istom brzinom da trči od Save do Karaburme”, ispričao je policijski izvor, prenosi RTL.

“Kobnog dana temperatura vode bila je svega šest stupnjeva. I da je Superman u pitanju mogao bi svega 10 minuta da bude živ u njom”, odgovorio je izvor na pitanje kolike su šanse da je Matej ostao živ u slučaju da je ušao u Savu.

Policija nema ni jedan dokaz da je učinjeno kazneno djelo nad mladim Splićaninom.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Arpad
Arpad
1 godina prije

Obdukcija će pokazati je li bio drogiran ili ne… Ako ga ikad pronađu.

Arpad
Arpad
1 godina prije

Bizarna smrt bmti. Čovjek delfin udavi se u vodi.

Šahbaz
Šahbaz
Šta ti kažeš na ovo?  Arpad
1 godina prije

Djikanu plaho zao HRVATA…

Vacca the mljac
Vacca the mljac
1 godina prije

A, ko je vlasnik kluba.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Vacca the mljac
1 godina prije

jedan neznas ga ti