Published On: Pet, sij 21st, 2022

Izrael ukida karantenu za djecu koja su bila u kontaktu sa zaraženima

IZRAEL će ukinuti obveznu karantenu za djecu koja su bila u kontaktu s osobama zaraženima koronavirusom, objavila je danas vlada te istaknula potrebu da se olakša roditeljima i školama iako broj slučajeva raste zbog brzog širenja omikron varijante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kućni antigenski testovi će biti besplatni

Premijer Naftali Bennett rekao je da će se umjesto toga od 27. siječnja djeca testirati dva puta tjedno kućnim antigenskim testovima. Ako se pokaže da su pozitivni ili se osjećaju loše, neće ići u školu dok se ne oporave.

“Djeca se vraćaju kontinuitetu u školovanju”, rekao je premijer tijekom obraćanja sa svojim ministrima zdravstva i obrazovanja koje je prenosila televizija. Dodao je da su medicinski stručnjaci utvrdili da mladi nisu ugroženi te da je stoga donesena ova odluka. Premijer je također rekao da će kućni antigenski testovi biti besplatni.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Oroslavlje
Oroslavlje
4 mjeseci prije

A važi li obrnuto?

Mile jeleosvetitelj
Mile jeleosvetitelj
4 mjeseci prije

Ukinut će oni uskoro sve. Pa za njima i ostatak svijeta. Na sva zvona će trubiti kkao su covid potvrde nepotrebne, maske također, tj pojesti će vlastita gowna koja su iza*rali ove dvije godine. Kad se nastave provaljivali, ključno pitanje će biti ko će odgovarati krivično za sve one ljude koji su umrli od cjepiva.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Mile jeleosvetitelj
4 mjeseci prije

Nekada i ti pogodis