Published On: Pon, svi 30th, 2022

Iznenada mu otekle šake, izgubio i vid: Komšićev savjetnik završio u bolnici u Kotoru

Kako saznaje portal Nova.rs, Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo je drastično ugroženo, ali on sada kaže da “ide na bolje”.

Izvor iz obitelji Jovanović, blizak Čedomiru kaže da su mu liječnici savjetovali da se skloni iz Beograda na liječenje. Sredinom travnja je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, prvi put poslije 1999. godine. Liječnici su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želio da ide tamo gdje inače odlazim s obitelji, prijateljima.

– Pretpostavljalo se da će proljeće na moru prijati plućima i ludoj glavi – kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću, objavio je portal Nova.rs.

– Poslije tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što je u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo vidio da mu šake i stopala nenormalno otiču, da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do liječnika – objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska – izmjeren mu je 200/160.

– Poslije nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom svibnja morao ponovo otići van Beograda na liječenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i poslije vise od 20 dana jučer i danas se stvari pomjeraju na bolje – objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Portal Nova.rs kontaktirao je Čedomira Jovanovića koji je potvrdio ove informacije.

– Istina je, ali bit će sve u redu, dobro sam, odreagirao sam na terapiju. Dugo već traje… – rekao je Čedomir Jovanović.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Allah je velik - američki šuupak je još veći!
Allah je velik - američki šuupak je još veći!
1 mjesec prije

Komšin šuupak-haver ograiso 🙁 🙁 – Sarajevo u žalosti a Varte i one zelene zastave su već na pola koplja 🙁 🙁 … Eto šta su BiH poreski obveznici plaćali 🙁

Čedo-Izdajico, ne želimo Ti da umreš nego da se što duže patiš 🙁 . Potpis: Raja iz slobdnih dijelova BiH

Last edited 1 mjesec prije by Allah je velik - američki šuupak je još veći!
Đikan
Đikan
1 mjesec prije

Ovake bu,da,le nar,koma,nske sa komšićem rade protiv nas muslimana probudite se

Zeljo zlatni
Zeljo zlatni
1 mjesec prije

Jedan castan srbin i castan Bosanac nas Zlatni ljiljan

Alen
Alen
1 mjesec prije

Kokain je cudna droga.