Published On: Sub, pro 12th, 2020

IZMIŠLJENA RASPUDIĆEVA INICIJATIVA ZA POTREBE SARAJEVA: Kako Faktograf i Raskrinkavanje prešućuju laži koje pušta sarajevski spin

  1. Zastupnik Mosta Nino Raspudić kazao je prije par dana kako je Hrvatska davno trebala proglasiti Željka Komšića personom non grata te blokirati europski put BiH dok se ne izmijeni Izborni zakon BiH.

 

On je “Izvješće o provedbi Deklaracije” nazvao “katalogom održanih sastanaka i upućenoj humanitarnoj pomoći” te upozorio na nedostatak konkretne vanjskopolitičke potpore.

„Hrvatska je trebala proglasiti Željka Komšića personom non grata i treba jasno staviti do znanja da ne samo da neće podržati europski put BiH, već i da će blokirati dobivanje statusa zemlje-kandidata dok se ne promjeni izborni zakon”, rekao je Raspudić.

Kasnije je odgovarao na pitanja zastupnika o stanju u BIH.

Niti je Raspudić predložio da njegov prijedlog ide na glasovanje, niti je to mogao sve da je htio budući da u Saboru RH nije uopće bila točka u kojoj se raspravljalo na tu temu, ili na temu izmjene Deklaracije.

Mediji u Sarajevu pod upravom SDA, dakle gotovo svi, su nakon toga stvorili spin vijest: “Odbijen prijedlog Nine Raspudića da se Komšića stavi na crnu listu Hrvatske”.

Doslovce svi bošnjački mediji plus N1 TV koja više i ne nastoji dokazati da nije bošnjačka nacionalistička TV prenijeli su taj spin kao činjenicu.

I kad se očekivalo da će Faktograf i Raskrinkavanje.ba demantirati tu vijest nastala je šutnja.

Umjesto toga na N1 mogli smo čuti Valentina Inzka kako samouvjereno ponavlja za Amirom Zukićem “Ah da, Raspudić je to predložio a Sabor RH odbio”.

Tako smo saznali zašto Inzko u UN-u ne govori ništa što bi moglo razljutiti Prostor Armije BIH.

Prostor pod ratnom i sadašnjom kontrolom SDA.

Inzko se naime ne bavi činjenicama, Inzko se bavi uzimanjem plaće. A plaću u BIH uzimaš sve dok si pogodan ideologiji Prostora Armije BIH.

To je prostor koji živi svoju paralelnu stvarnost.

Za njih je BIH ono što su Bošnjaci, protivnici BIH su oni koji se ne slažu  s idejama Prostora Armije ili kako rekoše njeni generali Prostora Džihada.

Probosanske snage su snage lojalne Prostoru džihada. Neprijatelji BIH su oni koji pišu da je Armija BIH dala najveći obol terorističkom napadu na WTC 2001 godine.

Makar oni bili Bosanci i Hercegovci.

Agresiju na BIH izvršili su Bosanci i Hercegovci a od njih su zemlju branile patriote iz Jemena, Egipta, Sirije, Turske, Saudije.

Na tom prostoru ako ste pripadnik jedne od nacionalšovinističkih stranaka možete posve normalno kazati da mrtva Augustina Grebenar i njen brat Velimir ne vrijede isto kao mrtvo bošnjačko dijete.

Možete kazati i da UZP manjina drži u apartheidu muslimansku većinu i da toj UZP manjini treba oduzeti konstitutivnost koju crpe iz UZP zločina.

I Inzko vas neće smijeniti!

Zašto? Zato što je smisao prostitucije u politici da nekad ne želiš da imaš  pojma da je to izrečeno. Ako to smeta onome tko te plaća.

Prostituka čak ne zna da te stranke slave El Fatiha, i Rasima Delića.

I prostitutka fakat vjeruje da je u Saboru RH , odbijena inicijativa Nine Raspudića.

Koje nije niti bilo. Niti se o njoj glasalo.

Jer to je uostalom i posao svake prostituke. Da odrađuje naručeni posao. Ne da misli svojom glavom.

Koliko je bizaran Prostor džihada u svojoj manipulativnosti najbolje govori podatak da su posao provjeravanja činjenica povjerili Brkanu, čovjeku koji je svojedobno nasjeo na Aferu Metak u organizaciji dvojca ReufLjagić koji su počinvši kazneno djelo lažne prijave prijetnje  ubojstvom. Zaprijetili su sami sebi lažnom pošiljkom, potom iskoristili naivnog Brkana da glede i poradi toga istima načini prosvjed potpore.  Što je isti i učinio.

Eto takav čovjek u BIH provjerava činjenice medija. Pri čemu neke činjenice ne smije da provjerava.

Kako su se ReufLjagići samo dobro zajebavali na račun inače “visprenih i mudrih” Sarajlija.  Dok žive na kostima drugih kantona. Saraj plemstvo kojem se  “ništa ne može prodati”. Osim Reufljagić metka.

I možda zagađenog zraka, najgoreg u Europi.

I možda 25 godišnje vladavine Erdoganove partije za naturalizaciju arapskih državljana,  koja se stidi danas reći da je u ratu njena “antifašistička” vojska odrubljivala obredno glave, na prostoru koji su zvali svojim Prostorom. Džihada.

A danas manično, brendirajući se kao “Titovi” brišu s youtube-a video materijale koji dokazuju da Alija nije stvarao u ratu nikakav multietnički prostor, nego čisti, homogeni prostor šovinizma jedne ideje.

Ideje koja čak ničeg zajedničkog nema niti sa samim Bošnjacima. Još manje s Kuranom časnim. Koji strogo zabranjuje ubojstva djece, žena, svih koji ne nose pušku u doba džihada. Viteška djeca pušku nisu nosila. Niti Grabovička. Niti djeca Uzdola. Niti Trusine.

Ovo nije jedini spin koji ste ovih dana mogli čuti s  bošnjačkih holograma, sa simulakruma jednog postojanja. S druge strane izlaganje ovog američkog političara u US Kungresu u kojem protestira protiv agremana Biseri Turković koju je svojedobno Prostor džihada tamo spremio za ambasadoricu nikad nećete moći vidjeti niti na jednom “građanskom mediju”

Mediju onog prostora koji nas zaostale uzp-ovce i genocidaše Srbe, treba svojom nadmoćnom kulturom, i nadmoćnom istinom, uvjeriti da je život s njima itekako moguć.

Evo sve trčimo u taj život. Te i takve države i društva.

Koje nikad nije niti bilo. I kojem nikas nisu dali šansu.

Nejasno je zašto hrvatski i srpski predstavnici ne daju svu vlast SDA-u i tzv. bosanskim snagama u BIH. Ništa neće tako ubrzati otpor naroda Bosne i Hercegovine tom režimu kao taj potez.

Zašto ih štitite HDZ i SNSD?

Dajte im svu vlast i pustite taj režim da nad nama provede silu.

Vi niste u stanju pružiti im otpor. Vi ste njihova dva smokvina lista. Priznajte si to .

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>