Published On: Sri, sij 13th, 2021

IZIŠLI IZ SAMOIZOLACIJE: Konji u Bosni kreću u blokiranje cesti. Ljudi baš i ne…

Iako su konji na cestama česta pojava na području Livna i okolnih mjesta, mnogi su se iznenadili kada su životinje vidjeli na frekventnoj cesti u blizini Sarajeva, točnije u naselju Hotonj.

Životinje su svakako izazvale velik interes građana koji su bili u prolazu, međutim u isto vrijeme uzrokovali su i velike gužve s obzirom na to da su tijekom prolaska blokirali nekoliko traka.

Konji su se jučer i danas našli na ulicama Hotonja (Foto: Čitatelj)Konji su se jučer i danas našli na ulicama Hotonja (Foto: Čitatelj)

 

Prema navodima građana, životinje su se najviše zadržale na dijelovima ceste na kojima je posuta sol koju su jeli, da bi se nakon toga uputili prema obližnjoj šumi i kućama koje se nalaze pored puta.

Iz Policijske uprave Vogošća potvrdili su za Klix.ba kako su zaprimili nekoliko prijava građana povodom ovog slučaja te su sve informacije proslijedili nadležnim inspekcijskim i veterinarskim službama.

Neobičan prizor u blizini Sarajeva (Foto: Čitatelj)

 

Također, istakli su kako su službenici PU Vogošća izišli na teren kako bi osigurali dio puta na kojem su prisutne životinje da ne bi došlo do nesreća.