Published On: Pon, stu 22nd, 2021

Izetbegović u zagrljaju s g. Mulahusićem kojeg povezuju s terorizmom..

Tijekom svoje turneje po dijaspori,Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, iskoristio je priliku da se fotografira s jednim od svojih najvjernijih poštivatelja i promotora, Jasminom Mulahusićem, radikalnim botom iz Luksemburga.

“A sada ide hit”, napisao je Mulahusić na svom Facebook profilu, ponosno pokazujući zajedničku fotografiju sa svojim političkim mentorom, piše Avaz.

Podsjetimo, Bakirov prijatelj Mulahusić u rujnu ove godine uhićen na graničnom prijelazu kod Broda. Mulahusić se u našoj zemlji tereti za kaznena djela izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti iz članka 145a. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine. Sud Bosne i Hercegovine ubrzo je po uhićenju donio odluku da se Jasmina Mulahusića pusti da se brani sa slobode, a nisu mu određene ni mjere zabrane, iako je Tužiteljstvo BiH tražilo da se Mulahusiću odredi pritvor.

Mulahusić vodi desetine profila na društvenim mrežama preko kojih iz dana u dan plasira jezik mržnje, vjerski fundamentalizam i etnički šovinizam, najbrutalnije vrijeđa sve kritičare i protivnike Bakira Izetbegovića i SDA, otvoreno pišući laži o njima te kreirajući fotomontaže i videa preko kojih im crta mete na čelo, označavajući ih izdajnicima i stranim plaćenicima.

Pored gotovo svakodnevnog jezika mržnje, Mulahusić je svojevremeno dovođen i u vezu s terorističkim skupinama.

Ime radikalnog SDA-ovog internet -jurišnika Jasmina Mulahusića rodom iz Zavidovića, nalazi se u izvještaju Alžirske vlade podnijetom Odboru Vijeća sigurnosti UN uspostavljenom shodno rezoluciji 1267 (1999).

U detaljnom dokumentu, punom imena terorista i podataka o njihovom kretanju i aktivnostima, na 13. stranici navodi se ime Ahmed Zaoui – alias Abou Houdeifa, rođen 7. prosinca 1960. u ElIdrissia/Djelfa, Alžir, sin Lakhdara Zaouija i Amine Tahar.

Zaoui je osuđen pet puta u odsustvu od strane Alžirskog kaznenog suda za terorističke aktivnosti i zbog pripadanja terorističkim skupinama.

– Razna ispitivanja i istrage provedene u Belgiji ukazale su na njegovo sudjelovanje u trgovini oružjem u Alžiru. Dokazana je i njegova povezanost s teroristima Mohamedom Kerrouche, zvanim Salim (trenutno živi u Londonu), Bošnjacima Nursetom Jusufovićem, Jasminom Mulahusićem i Senadom Ramčilovićem te braćom iz Maroka Ali i Youcef El Majda, koji su uhićeni 3. travnja 1996.

Mulahusić je svojevremeno bio i procesuiran zbog umiješanosti u teroristički napad, kada je skupina s kojom je bio povezan bacila bombu na policajce, nakon što su prethodno bili istraživani radi veza s međunarodnim terorizmom i potencijalnim pripremanjem napada.

Da je Mulahusić izravno povezan sa SDA i njenim kadrovima, od kojih dobiva upute i smjernice za djelovanje, javna je tajna u Bosni i Hercegovini. Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković Mulahusića je i otvoreno naveo kao suradnika Bakirovog ravnatelja OSA-e Osmana Mehmedagića Osmice.

Posljednja fotografija čini se da otklanja i posljednje sumnje tko je zapravo stvarni šef radikalnog SDA-ovog jurišnika iz dijaspore.

Poput njegovog šefa, Fadil se tijekom dijasporske turneje slikao s radikalnim jurišnikom Mulahusićem./HMS/

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
8 dana prije

Zar je Novaliću sud odobrio da putuje u inozemstvo???
Kako je to uopće moguće…, ah da to je Bakirov sud.
A slika zamjenjuje tisuću riječi…
Konačno vidimo i tko su SDA glasači i trovači međunacionalnih odnosa u BiH.

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Odgovori   Anonimac
8 dana prije

Bošnje su stvarno postali dno-dna i moralni š-u-p-a-k Europe 🙁  ! Predsjednik jednog wannabe naroda se grli sa islamskim teroristom i tvrdi kako Bošnje hoće u Europu a oni korumpirani Erdoganovi plaćenici iz američke, njemačke i britanske ambasade mu plješću . Neće ni ovakva Europa još dugo, sve su prilike…

Stipe
Stipe
8 dana prije

Bosanski muslimani (koji su se cca 450 godina izjašnjavali kao Turci) stvarno misle da imaju nekakve veze sa kršćanskim ljiljanima pa se u svakoj prilici njima kite. Bivši Turci za džaba krečite jer kršćanski ljiljani niti jesu niti mogu biti vaš simbol. Imate polumjesec i zvijezdu te se njih držite. Kršćanske ljiljane ostavite kršćanima.

sim
sim
Odgovori   Stipe
8 dana prije

Kad Krscani u BiH budu Dostojni Kraljevskih Ljiljana – naravno da ih mogu koristiti kao svoj simbol – pa to su oduvijek mogli i radili (to je njihova identitetska sastavnica – pogotovu Katolici Hrvati) – samo se “jedriga” odrekli kraljeve krune i svih privilegija koje idu uz to – a beli se nedostojni i mafijaski HDZ BiH i Hercegovacki Kler, na kraljevu krunu i kraljicu Katarinu zaklinje …

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Odgovori   sim
8 dana prije

Kraljevskih ljiljana ? Kralja Tvrtka ili sultana Sule Veličanstvenoga ? Tko ti je predak-izaberi.

Last edited 8 dana prije by DžafaPatrijot
sim
sim
Odgovori   DžafaPatrijot
8 dana prije

To su Ljiljani KAROLING monarhije cija simbolika se pronalazi u srednjovjekovnoj Bosni , to znaci – Zapadno-rimske srednovjekovne franacko-krscanske monarhije – iz koje potjece izmedjuostalog i KARLO VELIKI, za svog zivota okupljao krscansku Europu – da neduljim (kasnije tu privilegiju nositelja Karolinske krune preuzima German OTTO i tu se rastacu Karolizi polako do Renesanse …). U previranjima s BIZANTOM (Istocno-rimskim carstvom koje je bilo nadmocnije sve do Renesanse) dijelom dolazi simbolika u Bosnu i tu se zadrzava sve do nadiranja Osmanlija … Ta simbolika i ova kratka povijest je Bosnu ucinilo NEDJELJIVOM DRZAVOM …. i zauvijek sastavnim dijelom Zapadne civilizacije …
I tko se odrice prva na Bosnu na cijelom njenom prostoru (pogotovu odricanje iz zapodno-krscanske civilizacije) ce biti upisan kao najveci POVIJESNI LUZER za ovo podrucje. Naravno da svi u Bosni i Hercegovini imaju pravo na Ovu Ljiljansku simboliku – ali mora biti svjestan s cime se IDENTIFICIRA.

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Odgovori   sim
8 dana prije

Islam i zapadna država 🙂 ?! Vama je mjesto u Aziji a onda se grlite i ljubite sa islamskim teroristima koliko volite…

Stipe
Stipe
Odgovori   sim
8 dana prije

Na što ću ti odgovoriti? U politikanske svrhe pomiješao si vjeru, naciju, simbole, politiku i kler, a očekuješ nekakav konkretan odgovor.

sim
sim
Odgovori   Stipe
8 dana prije

mislio sam na pitanje sto bi rekla Kraljica Katarina i njen vjerni Suprug na HDZ BiH zahtjevu ponovne uspostave Herceg Bosne …

sim
sim
Odgovori   Stipe
8 dana prije

Zamisli ova Mafija bi htjela opet HERCEG BOSNU – sto bi nato rekla kraljica Katarina i njen vjerni suprug …

sim
sim
Odgovori   Stipe
8 dana prije

zaboravi sam UPITNIK “?” – pa mi odgovori …

Zoran
Zoran
8 dana prije

E jbg stvarno ste sitnicavi prema babinom sinu.On je bez gresan kao babo njegov.

Izmetbegović
Izmetbegović
8 dana prije

Kakir je naš igrač, bože mu zdravlja, razjebaće sve još malo a onda pojas gaze..