Published On: Thu, Aug 6th, 2020

Izetbegović tvrdi da je više očekivao od Hrvatske. Na osnovu čega to očekuje?

Čime je to SDA i čime je to Bakir Izetbegović zadužio Hrvatsku pa da joj se postavlja kao moralni inkvizitor?

Što je to konkretno bošnjačka Bosna uradila za Hrvate i Hrvatsku , pa si uzimaju za pravo govoriti “očekivali smo više”? Čime ste nas kupili?

Jesu li hrvatske izbjeglice bile smještene po bošnjačkim hotelima?

Je li neki hrvatski grad pozivao Armiju BIH i Aliju u pomoć?

Je li obitelj Izetbegović pružala zaštitu obitelji Tuđman tijekom rata ili obrnuto?

Jesu li u stanovima bošnjačkih ratnih  “Praljaka” bilo smještene hrvatske izbjeglice? Jesu li potom Hrvati likovali kad su bošnjački Praljci osuđeni? I zašto nisu osuđeni na vašim “časnim” halal sudovima?

Jesu li bošnjački helikopteri u bošnjačkim Bosnama vozili hrvatske trudnice u Sarajevske bolnice eskivirajući ratna djelovanja? Ili su to činili zločinački helikopteri HVO-a spašavajući bošnjačke trudnice po ustaškim Splitovima?

Jesu li preko Sarajeva u Hrvatsku dolazile vojne formacije stranih dragovoljaca HV-a?

Ili su slavni šehidi Čuda Iranskog i Jordanskog Otpora, preko Zagreba odlazili u Viteze pucati po Augustinama i Velimirima? Agresorskoj djeci na Vašu BIH.

Je li neki bošnjački general istopljen u kiselinama u Hrvatskoj nakon što je obranio hrvatski Bihać? Ili se to dogodilo nesretnim spletom okolnosti Vladi Šantiću, čovjeku koji vas je branio, da biste ga potom ubili.

Je li Hrvatska optužila SDA za UZP Handžar divizije ili ste vi za UZP optužili vojsku koju ste molili za pomoć?

Je li Hrvatska bila nečasna prema vama,  kao što je  bošnjačka Bosna bila prema Hrvatskoj. Ili je bila drugačija prema vama i vašem časnom nezločinačkom projektu kojem se od svih zločina eto omakao tek jedan maleni no ipak visoki WTC, s vašim časnim vojnicima Čuda otpora u avionima koji su ga rušili? Onim vojnicima čijim si se isporučiteljima zahvaljivao po Iranu.

Je li Hrvatska nametnula tri puta predsjednika Bošnjacima ili ste vi naši “partneri” to uradili nama, u ime “suživota” i želje da živite  ne “pored nas” nego “s nama”?

Jesu li hrvatski logoraši Bugojna, Zenice, Kaknja i Jablanice nakon logora, otišli na ljetovanje u Tursku, onako kako su bošnjački nakon zločinačkog Dretelja na Korčule i Mljet?

Šta je to , što čini tako moralnom i uzvišenom veličinom  Bakira moralizatora Izetbegovića da on nešto od nekog očekuje?

Tko je ta  ratna kreatura, to ratno nedonošče vođe Prostora džihada 90-ih,  da određuje unutarnje odnose ne samo Hrvatima i Srbima u BIH nego čak i  Hrvatima u Hrvatskoj i njima moralizira koga će odlikovati za svoje bitke? I s kojim pravom to čini?

I kada će Sin Vođe Prostora Džihada predložiti da se HVO-u i HV-u dodijele odlikovanja za povratak Ilidže, Bihaća, Hadžića, Vogošće, koridora do Goražda, koje je  Prostoru džihada u svojoj naivnosti, poklonio HVO i HV,  akcijama Šipovo i Mrkonjić? I hoće li tada ta odličja dodijeliti Komšić, odmah poslije još jedne komemoracije džihad generalu Rasimu Deliću?

Ili je nova dogma u Bošnjaka da o HVO-u mora biti sve najgore?

Negirajući činjenicu da na 24 od 29 općina HRHB-a HVO nije vodio nikakve sukobe s El Armijom?

Magacineru je malo, tijesno mu je, kako je sam rekao, toliko tijesno da je odlučio u svoj polotički džihad osim potiranja Hrvata i Srba u BIH uključiti i Hrvatsku.

Neće ići, sine razmetni. Dezerteru. Siledžijo. Lažni respiratoru suživota.

Ne će.