Petak, 19 travnja, 2024

Izetbegović se s Igmana uključio u kampanju tvrdnjom o zavjeri protiv F BiH i Bošnjaka

Must Read

Na završnoj manifestaciji “Obrana Bosne i Hercegovine – Igman 2012.” predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je da borba za BiH, za društvo bez korupcije i nepravde, za očuvanje resursa ove zemlje se nastavlja, ali da “smo svjedoci novih pokušaja uspostavljanja nekakve treće izborne jedinice koja bi iscrtala linije budućeg trećeg entiteta, kojekakvih asimetričnih promjena Ustava na račun Federacije BiH i Bošnjaka”.

“Obrana naše zemlje i našeg naroda se nastavlja. Nema tog problema, te prepreke i teškoće koju ne možemo svladati ako smo složni i ako vjerujemo u sebe“, rekao je Izetbegović.

Član ratnog Predsjedništva R BiH prof Mirko Pejanović je ukazao na značaj borbe na Igmanu gdje su, kako je rekao, zaustavljene vojne snage Ratka Mladića u njihovom pokušaju da ovladaju prostorom Igmana i samim tim ugroze mogućnost dalje obrane Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

“Borci sarajevskog Prvog korpusa, a sa njima i borci Drugog, Trećeg, Petog i Sedmog korpusa, pokazali su herojstvo i podnijeli velike žrtve. Te žrtve su ugrađene u temelje slobodne, cjelovite i multietničke Države Bosne i Hercegovine“, rekao je Pejanović.(R. I. / Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NIKŠIĆ JE U PRAVU: Negiranje genocida u Grabovici i omalovažavanje žrtava sramota i moralni sunovrat BH društva i Tužiteljstva

Negiranje genocida, omalovažavanje žrtava i njihovih obitelji teška je sramota i moralni sunovrat političkog sustava koji bi zbog sudski...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -