Published On: Fri, Aug 21st, 2015

IZETBEGOVIĆ: Radončić neće ući

”SDA  planira dugoročnu stratešku suradnju sa HDZBIH  i Čović je neće dovesti u pitanje praveći neizvjesnu avanturu sa Savezom za bolju budućnost”, rekao je Bakir Izetbegović i dodao kako bi rado zaustavio štetni i bespotrebni rat koji Fahrudin Radončić vodi protiv njega i niza bošnjačkih političara već godinama.
“Radončić je, nažalost, u posljednjih nekoliko mjeseci mogućnost da njegov Savez za bolju budućnost uđe u vladajuću koaliciju vrlo grubo odbijao, tako da to očigledno nije realno. Realnije je koliciju proširiti sa HDZ-om 1990”. Raguž je međutim nedavno izjavio kako se ne vidi u nikakvim koalicijama.
Bošnjački član Predsjedništva BiH rekao je kako će neizbježno doći do međuetničkih konflikata ukoliko budu ostvarene namjere o jednostranim referendumima u Republici Srpskoj.
“Treba li nam zaista to nakon svega što smo prošli prije par desetljeća? Naravno da ne treba, treba nam mir i stabilnost koji donose investicije, zapošljavanje, sigurnost građana”, izjavio je Izetbegović za Press.