Published On: Sri, srp. 26th, 2017

Izetbegović objasnio zašto neće nazočiti današnjem sastanku kojeg organizira Čović

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović neće nazočiti današnjem sastanku koji organizira predsjednik HDZ-a Dragan Čović.

Predsjednik SDA smatra da je neophodno i jedino primjereno da se što prije u institucijama BiH organizuje sastanak s ciljem ubrzanja provedbe Reformske agende i procesa europskih i euroatlanskih integracija BiH na kojem bi učešće uzeli predsjednici svih političkih stranaka koje čine koaliciju na državnoj razini, ili u širem formatu s predsjednicima svih parlamentarnih političkih stranaka koje su 2015. godine potpisale Izjavu o spremnosti BiH na provedbu Reformske agende, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću SDA.

Predsjednik SDA, navodi se u priopćenju, smatra da je neprimjereno razgovarati u krnjem sastavu i u atmosferi u kojoj neki od najavljenih sudionika sastanka koordinirano ruše Vijeće ministara i druge institucije BiH.

Podsjetimo, predsjednik HDZ BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH na jučerašnjem susretu s novinarima u Predsjedništvu BiH za danas u 15 sati je najavio radni ručak u Mostaru s članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i Bakirom Izetbegovićem, te predsjednikom RS i SNSD Miloradom Dodikom i SBB Fahrudinom Radončićem./HMS/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer