Published On: Čet, stu 10th, 2016

IZETBEGOVIĆ: Čestitam Trumpu, SAD je naš saveznik!

Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva BiH čestitao je na pobjedi novom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.
Izetbegović se na konferenciji za novinare u sjedištu NATO Saveza, pridružio čestitkama republikanskom kandidatu, izražavajući nadu da će suradnja BiH i SAD biti nastavljena.
– I ja se pridružujem čestitkama predsjedniku Trumpu. Želim mu da na najbolji način vodi Sjedinjene Američke Države u mandatu koji je pred njim. Nadam se nastavku dobre suradnje SAD i BiH. Mi smo saveznici, oni su nas snažno podražavali BiH u ostvarenju mira stabilizaciji posebno našem putu ka članstvu NATO-u. Očekujem nastavak te suradnje – rekao je Izetbegović.
Izetbegović se inače u Bruxellesu susreo s generalnim tajnikom NATO saveza Jenso Stoltenbergom i razgovarao o odnosima BiH i Alijanse te ispunjavanju uvjeta za članstvo./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>