Published On: Pet, ožu 4th, 2022

IZDALA BOSNU I BOŠNJAKE: Dok su se Bošnjaci branili od ZG agresije Sebija Izetbegović upisala postdiplomski u Zagrebu

Županijska uprava za inspekcijske poslove Županije Sarajevo (KUIP) dobila je odgovore iz Hrvatske u vezi s istragom koja se vodi o postdiplomskim studijima direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U odgovoru Ministarstva znanosti i obrazovanja navodi se da je Sebija Izetbegović bila upisana na postidiplomski studij, ali da nije polagala ispite i da ga nije završila.

Na zahtjev ovog ministarstva, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu očitovao se da Sebija Izetbegović bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija “Ultrasound in clinical medicine” u akademskoj godini 1992./1993.

Također, fakultet se očitovao da u dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na osnovu koje bi potvrdili vjerodostojnost indeksa i odgovorili na pitanja.

Ministarstvo je, kako piše Klix.ba, zatražilo pojašenjenje zašto nije moguće doći do informacije o tome je li imenovana položila neki kolegij te je li diplomirana i je li joj izdata diploma, koji je datum diplomiranja i broj diplome.

Medicinski fakultet u Zagrebu je dao pojašenjenje da u dosjeu Sebije Izetbegović ne postoji dokumentacija o polaganju ispita i da ona nakon polaganja ispita nije vratila u Studentsku referadu niti indeks ni ispitnu dokumentaciju na temelju koje bi joj se upisalo polaganje ispita u evidenciju. Također je dao odgovor da Izetbegović nije završila poslijediplomski studij “Ultrasound in clinical medicine”, niti joj je na tom studiju izdana diploma.

Inače, Izetbegović je ranije u intervjuu za N1 kazala kako ona i nije specijalizirala u Zagrebu već da je tamo provodila vrijeme u svrhu učenja.

“Što se tiče akademske karijere, zavšila sam studij na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, zatim sam obranila magistarski rad – mentor mi je bio profesor Srećko Šimić, a za moj doktorat mentor je, ponavljam, bio profesor Asim Kurjak”, rekla je Izetbegović tada./HMS/

guest
nije obvezno
15 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stižemo🇬🇧🇺🇸🇬🇸

Upisala!Je li zavrsila?

Danilo V

Mislis svrsila ..kod Vuka (narodno Kurjaka)

Izdan

I STA SADA IMAMO????

PRVA U ISLAMISTA, SEBIJA IZETBEGOVIC JE LAZLJ.VA KUC.A.

TO JE TA MUSLIMANSKA LICNOST KOJA KROJI SUDBINU STOTINU HILJADA ZELENIH U BIH, LAZLJIVICA ODVRATNA.

KAKVI SU BOLESNICI TEK ONI KOJI JOJ VJERUJU

Munira subasic

Fuj kucko lazljiva.

Takav lazov je i Bakir. I jos gori. Stoka lazljiva.

Anonimac

Ona nije muslimanska licnost. Zna se kako se oblaci jedna muslimanka. Ona je licnost za sebe i nikako ne predstavlja muslimansku licnost.

Velez

I ALIJA IZETBEGOVIC JE 1943.ISAO U ZAGREB DA U NDH STUDIRA PRAVO.

SAMO DA SE ZNA GDJE SE OBRAZUJU ISLAMSKI FASISTICKI KADROVI.

Thomson

Antino cvjece nase drago

Danilo V

Lo-javo i smr-dljivo..sa djubrista civilizacije

AC/DC

Ajde što ona ide studirati kod “agresora” ali kako objasnit lijepi doček i klicanje sar-aj-stanaca Franji 95′ na baščaršiji???
Oli je to njima u genima?

Loš đak

E ovo je sada važno.Kakav rat,pandemija,poskupljenja,narod je zabrinut I željno iščekuje vijest, ima li Sebija diplomu ili nema.

Putkovi sljedbenici

Bitno. Kada je svrgnete znati ćemo da se pokušavate uljuditi.

Loš đak

Što je bitno,nije ona političar.Ovo je indirektni napad na Bakira,kojega ne branim.

Danilo V

Ja matorog Vuka..he-bo (63 vs 33 years) a nije htio potpisat..
Pa ponavljala..da učvrsti ..jel gradivo..
Napisah Vam vise puta..Ta diploma ce dovesti do rata u BejHa..
Koji Mile..Dragan..i ostali..
Bake bode rogovima ko na koridi..a Dojcland svajnetu to doslo ko kec na santu..da resava Adolfove planove..

SafetPsychoSaray

Jasta je, treba je protjerati zajedno sa onim njenim maloumnim muzem. Izdajnica nego sta je, ali najmanje zbog toga sto je studirala u Zg. Ta logika je na nivou… pa Poskoka

1 year ago zadnji put uredio SafetPsychoSaray
Izmetbegović

Sebijica zvana” respirator ubojica”, radi za kršćane.. Došla je glave oko 200 mošnja sa kineskim respiratorima, pola nosi na duši ubojica fadil.. Sretno vam mošnje s vašim ubojicama😁