Published On: Pon, stu 6th, 2017

Iza preminuloga pacijenta u bolnici u Doboju ostalo na desetine tisuća maraka

Tragaju za nasljednicima Jove Ćulibrka rođenog 1949, sa adresom u Derventi. Na Plućnom odjeljenju dobojske bolnice ležao je od kraja listopada, a preminuo tokom vikenda.

“Niko mu nije dolazio malo sam se i ja raspitivala poznavajući nekoliko osoba sa tim prezimenom da vidim da nije obitelj ili nešto jer u principu pacijent se nama prijavio u takvom stanju maltene kao da je beskućnik”, rekla je medicinska sestra Spomenka Đuranović, a prenosi ATV.

Navodno je rodom iz Petrovca, po struci rudarski inženjer. U bolnicu je došao sa uputnicom, ali bez osiguranja i sa samo jednim brojem telefona.

“Mi smo kontaktirali onoga koga je on ostavio na papiru u proceduri, ostavio je susjedu ja sam nju lično kontaktirala ona je rekla da ima neku polubraću. Zasad se niko nije pojavio”, rekla je dr. Rada Stjepanović sa Plućnog odjeljenja JU Bolnica Doboj.

Obavijestili su nadležni Centar za socijalni rad, koji je preuzeo obaveze oko sahrane. Policija bi trebalo da pomogne u pronalasku nasljednika. ATV navodi da je Ćulibrk po dolasku u bolnicu prijavio tek manju svotu novca, koja je dovoljna da pokrije troškove liječenja. Ostalo je nakon smrti pronađeno u koverti u njegovoj torbici.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x