Published On: Tue, Aug 18th, 2020
#3rd | By Desk

Ivanova obitelj zahvalila se Hercegovini

U ime obitelji i prijatelja iskreno zahvaljujemo svima koji su se odazvali na humanitarnu akciju za pomoć pri liječenju Ivana Grbavca. 

Od srca hvala svim plemenitim ljudima, firmama i institucijama. U ovom trenutku je teško spominjati bilo koga poimence jer bi nekoga nenamjerno sigurno zaboravili. Svatko je dao svoj doprinos na način koliko i kako je mogao i tako nama dao veliku nadu i vjeru da će se uz liječenje, izoliranom perfuzijom jetre, bolest početi povlačiti.

Sveukupan prikupljen iznos humanitarne akcije je oko 120 000 KM. Sada šaljemo kompletnu dokumentaciju u kliniku u Hamburg i nakon toga Ivan ide na liječenje. I dalje nam se javljaju ljudi i žele pomoći. U utorak mame iz Ljubuškog i Brotnja organiziraju prikupljanje novčane pomoći  i one ne žele odustati . Iako mi mislimo da imamo dovoljno novca, one će ipak održati druženje jer novac ide u humanitarne svrhe.

Za ovu humanitarnu akciju napravljen je poseban račun na koji se skupljao novac i sav iznos koji ostane na računu nakon što se podmire troškovi liječenja biti će uplaćen za one kojima je pomoć potrebna kako što je u ovom trenutku Ivanu.

Umorni  smo, a istovremeno sretni jer smo svi zajedno svojim doprinosom pokazali da imamo osjećaja i veliko srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije.

Iskreno HVALA svima koji su pokazali svoje veliko, humano i solidarno srce!