IVANIĆ: U Beogradu sam kao kod kuće

“Ako se igdje osjećam kod kuće onda je to u Beogradu. Ne želim zato davati niti najmanju pažnju sigurnosnoj situaciji tijekom posjeta Srbiji”, rekao je Ivanić

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je, povodom predstojeće posjete članova Predsjedništa BiH Srbiji, da se u Beogradu osjeća kao kod kuće i da ne razmišlja o sigurnosnoj situaciji koja će pratiti posjetu.

“Ako se igdje osjećam kod kuće onda je to u Beogradu. Ne želim zato davati niti najmanju pažnju sigurnosnoj situaciji tijekom posjeta Srbiji”, rekao je Ivanić za Večernje novosti.

Beogradski list, koji se u današnjem broju bavi sigurnosnim aspektom predstojećeg posjeta članova Predsjedništva BiH Srbiji, raspolaže informacijom da će više od tisuću policajaca i specijalaca pratiti boravak i trasu kojom će proći Dragan Čović, Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić.

Prema pisanju lista, za članove Predsjedništva BiH priprema se poseban doček s folklorom koji će izvesti splet srpskih kola.

U osvrtu na napad u Srebrenici, koji je bio neposredan povod da premijer Srbije Aleksandar Vučić u goste pozove kompletno Predsjedništvo BiH, list navode kako sigurnosne agencije BiH još nisu sačinile potpuna izvješća.

more recommended stories