Published On: Ned, ruj 16th, 2018

ITALIJA Državljanin BiH optužen da je seksualno zlostavljao 5-godišnju kćerku svojih prijatelja

Italija je u šoku nakon informacije kako je 63-godišnji muškarac optužen da je duže vrijeme seksualno zlostavljao 5-godišnju djevojčicu, kćerku svojih prijatelja!

Drama se trajala godinu i po dana, a odvijala se u Reggio Emiliji, javlja youreduaction.it. Policija u Reggio Emiliji uhitila je 63-godišnjeg državljanina BiH pod optužbom za teško seksualno nasilje nad maloljetnicom, prenosi Radio Sarajevo.

Nalog je izdao sudac na zahtjev javnog tužitelja Marije Rite Pantani. Istraga je započela nakon što je danas 6-godišnja djevojčica ispričala roditeljima užas koji joj je priredio dugogodišnji prijatelj obitelji.

Talijanski mediji preciziraju da je optuženi državljanin BiH zapravo bivši partner bake zlostavljane djevojčice. Djevojčica je ispričala da je seksualnom zlostavljanju bila izložena do kolovoza prošle godine u obiteljskoj kući u Reggio Emiliji. No, 63-godišnjak poriče zločin koji mu se pripisuje, piše Gazzetta di Reggio.

U suzama je objasnio istražiteljima da “voli djevojčicu, te da joj ništa nije učinio”. Psiholozi koji su ispitivali djevojčicu rekli su da dijete nema jasnu percepciju vremena, tako da će za razrješenje slučaja trebati dosta truda i vremena./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare