Published On: Čet, ožu. 16th, 2017

Istraga u Sarajevu: Priznao da je ispalio okvir metaka u suparnika

Fahro Kahriman zvani Cova (23) iz Sarajeva predao se policiji dva sata nakon što je, kako se sumnja, sudjelovao u pucnjavi u kojoj je po život opasno ranjen njegov sugrađanin Haris Godinjak (29), koja se dogodila sinoć u 20.20 sati u kafiću Twins na Trgu Barcelone u naselju Mojmilo. Naime, u Godinjaka je, pred očima njegova društva i ostalih šokiranih gostiju, ispaljeno šest pištoljskih hitaca. Ovaj i u glavu pogođeni gost žurno je prevežen u bolnicu, gdje mu se liječnici bore za života. Policija je u međuvremenu privela i jednog godinu dana straijeg Covina prijatelja.  Cova je priznao da je on pucao u Godinjaka, ali nije otkrio šta je uradio s pištoljem, koji još nije nađen.
Na vratima se pojavio mladić, koji je pozvao Godinjaka vani, kako bi, naime, raščistli neke svari. Razmijenili su tek nekoliko riječi i odmah je uslijedila pucnjava. Godinjak je pao, a gosti u panici nisu znali kuda bježati. Pucač je ispucao sve metke koje je imao u okviru i odmah pobjegao. Inače, u objektu se nalazilo i nekoliko rukometaša jednog sarajevskog kluba te su planirali gledati utakmicu Lige prvaka. Jedan metak je probio staklo, ali srećom nitko više nije stradao. Povod za pucnjavu je, kako se spominje, sukob zbog poslova s drogom – prepričavali su stanovnici ovog naselja, dodajući da se ubrzo pojavio i Godinjakov otac koji je, kada je shvatio da mu je sin teško ranjen, vrištao i psovao.
Ubrzo je na poprište krvavog obračuna stigla i iskusna istražiteljica Olga Vukša koja s kolegama i dežurnom tužiteljicom istražuje cijeli slučaj.
Inače, Haris Godinjak je i ranije punio stupce crne hronike. Između ostaloga, prije četiri godine je u istom naselju pucao i u nogu ranio tada 38-godišnjeg Jasenka Jahića, a dvije godine ranije je bio osumnjičen da je nožem teško ozlijedio Aldina Smajkana.

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer