Published On: Sat, Nov 16th, 2013

Ispovijest maloljetne prostitutke: Željela sam previše novca

Talijanska policija danas je objavila ispovijest jedne od djevojaka koja je bila upletena u lanac maloljetne prostitucije u Rimu te su objavili da ju je želja za previše novca dovela do toga da prodaje seks, piše ANSA.

“Željele smo previše. Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo, ako želiš toliko novca”, kazala je najmlađa djevojka tužitelju i psihijatru. Ona je počela prodavati seks za novac u dobi od samo 14 godina.  Istražitelji vjeruju da je nekoliko maloljetnica bilo u lancu prostitucije i da im od 20 do 30 plaćalo za seks u rimskoj bogataškoj četvrti Parioli. Priča se u talijanskim medijima pojavila prošlog mjeseca kada je policija otkrila da su dvije djevojke iz iste srednje škole, koje su se navodno počele prostituirati u svibnju, bile namamljene preko društvene mreže Bakeca Incontri. 

Navodno su ujutro išle u školu dok bi poslijepodne radile i zarađivale oko 300 eura po klijentu kako bi svoje svodnike, uključujući i jednu od njihovih majki, opskrbljivale sa drogom, naveli su policijski izvori. Policija je u srijedu objavila da je identificirala između 20 i 30 mogućih klijenata od kojih su većina bogataši.