Published On: Čet, stu 22nd, 2018

Islamska zajednica odgovorila Željani Zovko: Ovo je nastavak zlonamjerne kampanje

Nakon što je hrvatska zastupnica Željana Zovko u Europskom parlamentu etiketirala Islamsku zajednicu u BiH i Tursku kao glavne krivce za pobjedu Željka Komšića na proteklim izborima u BiH, iz Islamske zajednice su odgovorili.

Iz Ureda reisu-l-uleme kratko su kazali za Dnevni avaz da je hrvatska desnicanastavila s iznošenjem neosnovanih optužbi.

Ovo je nastavak jedne zlonamjerne kampanje hrvatske desnice protiv Islamske zajednice i bosanskih muslimana koja traje već dugo i koja je kulminirala optužbama za uplitanja Islamske zajednice u izborni proces bez navođenja ikakvih dokaza. Ove optužbe odbacujemo i smatramo ih krajnje zlonamjernima, kazao je Muhamed Jusić, savjetnik reisu-l-uleme, za medije.

Kako je kazao, ovo je “skandalozan nastup u kojem su Zovko i njeni istomišljenici predlagali amandmane koji su štetni po BiH“.

Skandalozno je da netko nastupa s pozicije da su samo Hrvati europski narod u BiH čija prava EU treba zaštititi, a da u isto vrijeme otvoreno zagovara segregaciju djece u obrazovnom sustavu i potiče dodatne podjele među narodima i građanima. Vjerujemo da će Europa, kao što je to bio slučaj i do sada, prozrjeti kroz ovu zlonamjernu propagandu, poručili su iz Islamske zajednice, prenosi jabuka.tv

ZOVKO NA VANJSKO-POLITIČKOM ODBORU EP-a: Turska imala najjaču ulogu u izboru Komšića

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare