Published On: Ned, srp 15th, 2018

Iskreni Lovren priznao: S ovim se nećemo moći pomiriti godinama, ali…

Hrvatski branič Dejan Lovren priznaje da nije lako prihvatiti poraz u finalu Svjetskog prvenstva, ali osjeća se pobjednikom i to je najvažnije…

Hrvatska je ove nedjelje u Moskvi izgubila 4:2 od Francuza i tako osvojila srebrnu medalju na SP-u u Rusiji.

 

Iako je dojam da se u finalnoj utakmici moglo napraviti i više, hrvatski reprezentativci itekako su svjesni kakav su uspjeh ostvarili.

‘Nemamo za čim žaliti, poginuli smo na terenu. I kad je bio 4:1 mi nismo odustajali. U svakom trenutku se vidjelo da smo vjerovali sve do kraja, ali nažalost netko mora izgubiti,’ izjavio je Dejan Lovren pa da priznao:

‘Izgubili smo na glup način s čim se nećemo moći pomiriti niz godina, ali ovo je bio jedan veliki gušt, veliko priznanje za sve nas, za sve ljude koji su vjerovali u nas, pogotovo za Zlatka Dalića koji je pustio suzu i pokazao koliko mu je ovo značilo. Pokazali smo da smo pobjednici i to nikad ne smijemo zaboraviti.’

Branič Liverpoola smatra da je igra u finalu bila baš po ukusu ljubitelja nogometa u finalu.

‘Mi smo bili ti koji su igrali lijepi nogomet, možda u finalu i najljepši nogomet dosad. No, Francuzi su imali svoju taktiku, znali su što žele i uspjelo im je,’ zaključio je Lovren koji se raduje dočeku u ponedjeljak:

‘Veselimo se, želimo vidjeti svoje ljude, svoj narod, to će nam dići samopouzdanje.’