Irski navijač sisolizac: Mama je bila prestravljena

Irski navijač čija je slika obišla svijet 20-godišnji je Eamon Keegan kojeg je oko fotoaparata uhvatilo kako liže dojku jedne od sad već svjetski poznatih Krapinčanki je izjavio: “Cure smo prvo primijetili na jednom trgu prije utakmice. Svi su vikali: “Pokažite nam sise”. I one su to stvarno i učinile”, prisjetio se priznajući da su se stvari otele kontroli za vrijeme utakmice, a svemu je kumovalo nekoliko piva i ludilo na stadionu. “Nisam mislio da će slika završiti na internetu. Mama je bila prestravljena”, kazao je navijač za The Journal. 

 

Jelena i Viktorija ne srame se svog vatrenog bodrenja vatrenih u poljskom Poznanju, no mladi navijač irske reprezentacije kojeg je oko fotoaparata uhvatilo kako liže dojku jedne od Krapinčanki priznao je medijima da ga je pomalo sram.

Irski navijač čija je slika obišla (virtualni) svijet 20-godišnji je Eamon Keegan, a za njim su poludjeli gotovo svi irski i otočki mediji. Dosad je dao nebrojeno intervjua opisujući razularenu atmosferu na utakmici s Hrvatskom, kao i onu koja joj je prethodila.

– Cure smo prvo primijetili na jednom trgu prije utakmice. Svi su vikali: “Pokažite nam sise”. I one su to stvarno i učinile – prisjetio se priznajući da su se stvari otele kontroli za vrijeme utakmice, a svemu je kumovalo nekoliko piva i ludilo na stadionu. Nisam mislio da će slika završiti na internetu, kazao je.

Tu se mladić grdno prevario jer je spomenutu fotografiju na svom Twitter-profilu objavio i branič irske reprezentacije Sean St. Ledger, koji je u nedjeljnoj utakmice zabio jedini gol za svoju momčad.

Keegan je tek kasnije doznao da je na internetu, a o njegovih pet minuta slave obavijestili su ga prijatelji koji su na Twitteru vidjeli fotografiju koja se rapidno širi virtualnim svijetom.

Prvo što je pomislio bilo je “Isuse, mama će me ubiti”, kazao je za portalJoe.

– Mama je bila prestravljena – kazao je mladi navijač za The Journal. Ipak, kazao je, kasnije se majka smirila i sada vidi smiješnu stranu priče. Našalio se da se mama hrvatske navijačice vjerojatno srami još više