Published On: Pon, kol 22nd, 2016

KIM JONG-UN SE GENIJALNO DOSJETIO KAKO RIJEŠITI KRIZU: Godina u BIH će imati 364 dana. 9.siječnja uopće neće više postojati…

OHR trenutno traži dozvolu od PIC-a , Vijeća za implementaciju mira, da krene u zaustavljanje Referenduma u Srpskoj oko zabrane 9. Januara, dana republike Srpske. Bez tog znaka naš veliki gospodar Kim Jong Un nema ovlasti primjenjivati Boonske ovlasti. Sve da ih i dobije, problem je što ih Srpska neće ispoštovati. I referendum će biti održan. Time će ured OHR-a izgubiti na autoritetu. Legalan ili ne Srbi će taj dan i dalje slaviti. Stoga se i sam OHR pita koje je rješenje, jer čak i zabranom Dodiku OHR daje kredibilitet i jača mu pobjedu na izborima.
Ono što je danas procurilo iz ureda OHR-a od naše špijunčine jeste da Kim Jong Unplanira na Srpsku primjeniti ono što je primjenio svojedobno nad Hrvatima. Naime, Kim Jongovi savjetnici, sve odreda kršitelji ljudskih prava u bivšem komunističkom režimu dosjetili su se jedne sitnice. Naime, ako je Kim Jong Un u Federaciji mogao ukinuti pravila aritmetike, i tako poništiti razlomke, recimo trećine, ili vrijednosti jedne trećine, tko mu smeta da u Srpskoj, pa i u cijeloj BIH utječe na kalendar i naprosto ukine jedan dan u godini. BIH bi tako imala 364 dana u godini a 9 januar ne bi postojao.
Ova ingeniozna ideja smišljena je u nekim eminentnim sarjevskim birtijama, gdje se inače i smišljaju odluke OHR-a te je poslana po hitnoj proceduri na usvajanje u OHR.
Kim Jong Un je naredio službenicima da imaju jednu trećinu dana da mu donesu mišljenje štima li to rješenje ili ne štima. Nije jasno jel to 8 sati, ili 7, jer još uvijek ne znamo koliko je jedna trećina u OHR-u, i misli li se na europsku vrijednost trećine ili ovu koju je Inzko uveo u Bosni.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x